Saturday, January 26, 2013

Menghina Allah dan Rasulullah ?

8

Menghina Allah dan Rasulullah ?

Biadap Biadap Biadap..

ini saja yang mampu admin taip.. kalu ikutkan hati..
habis macam² jenis sumpah seranah dah bubuh.. tpi
kadang² hina sahaja tak guna.. kita perlu lakukan sesuatu

TOLONG TOLONG TOLONG
admin merayu kepada semua yang baca entry ini agar
tolong report profile facebook ini ke facebook..

caranya MUDAH..
1. masuk ke profile si BIADAP ini
dan
2. klik pada anak panah bawah
3. klik pada report/block
4. submit report
5. report account
6. This timeline is full of inappropriate content

mudah mudahan dengan report anda semua
profile facebook yang menghina Allah dan Nabi Muhammad S.A.W
DITUTUP oleh pihak facebook

please.. do report and share

8 GigitaN:

lepas klik report block , kena tick yang mana satu ye ?

lepas klik report block , kena tick yang mana satu ye ?

This timeline is full of inappropriate content

Rasanya dia ni memang dari dulu buat pernyatan menghina Islam dan Rasul kita, tapi tak nampak pun ada tindakan dikenakan, atau saya tak mengikutinya?

menyirap je bila org2 jenis macam ni..kdg2 mas bca sikit,then mas truz block tak sngup nk baca lagi..:(

myfreeminded : ada yg cite dia dah lari luar negara.. so ape yg bley kita lakukan adalah report fb utk block profile dia..

maya : mmg pun.. tpi kita kna bertindak kalu tak smpai kesudah dia asyik menghina..

astagfirullah hal azim..ada jugk org cenggini :(

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More