Thursday, January 10, 2013

Header Baru Sempena Tahun Baru

9

Header Baru JiwarOsak Dot Com

Alhamdulillahh.. sebenarnya dah lama admin mengidam header baru akhirnya
idea dan kerajinan itu datang sekelip mata
dan sekelip mata itulah yang menghasilkan header baru jiwarosak
sempena tahun baru 2013..

heeee.. ramai yang musykil dengan header yang dibuat admin..
kebanyakkannya pelik² hahahaha.. btoi.. memang pelik 
sebab tuh nama blog ni jiwarosak.. 
hi hi hi hi..

apa pendapat korang tentang header baru jiwarosak ni ?
ok tak ? menarik tak ? ataupun tak lawa langsung ?
errr... O.o"

9 GigitaN:

Assalamualaikum. macam tak kena je nama kat header tu? hehehehhe

okla ni..yang penting isi blog ni best

sheila : hahaha mmg slalu mcam tuh :P

afifu : mekaceh :)

cik fie : hahah mcam tuan dia kan :P

header dh x pusing2 dh..tpi lgi prefer ngn header yg lame..tpi yg nie pon ok jgk..heheh

penjual janggut.hehe...uniknyer

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/

Bro , perlu ke gambar bajet comel sgt tu? hahaaha

Buatkan 1 header buleh?

Noura : header lama berat sket.. tuh yg tkar kasi ringan..

ct : heee mmg saje kasi begitu :P

yan ty : hahah tak bajet la mmg da cumil kowt hahaha :P buatkan ? ta pandai laa.. tuh pun hentam saje2 ja :P

Rajin betul ye buat benda2 camni. Saya x reti dan kalau nak buat pasti ambil masa 3 , 4 kali lebih lama dari orang lain.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More