Thursday, January 3, 2013

Floating Market, Thailand

6

 Floating Market, Thailand
 berniaga di atas air..

agak² bila la kat Malaysia nak ada macam nie ekk.. ? macam best ja..
sambil berniaga sambil goyang² hahaha.. kalu ada kat tengah² bandar
macam ni confirm ramai yang menyinggah naik sampan semata² tapi tak shopping
hahahaa.. kan kan kan ?

 lai lai lai.. mari beli mari beli...

 kan best kalu ada kat kuala lumpur macam nie.. mesti
ramai yang pergi kerja naik bot or sampan.. 
hik hik hik.. 

 fresh coffee gitu.. haaa..

Floating Market, Thailand

6 GigitaN:

haha abg feroz teringin keje kt situ ke? :p

solehah : buat parttime ok gak :P

muja : hahaha kalu ada kat kl nak gak try business :P

bestnya! Nak pergi sanalah!! XD

Kalau kuala lumpur ada macam ini bahaya laa bro, kang mat rempit buat superman dengan sampan.. Bukan setakan bergoyang2 terbalik terus kena makan buaya hehehe...

Lagi best main banana boat kat tempat macam ini. :P

Ape azam 2013, ada jidah ekonomi?: Jom Buat Bisnes Online

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More