Awek Cun Tak Zip Seluar



Awek Cun Tak Zip Seluar

hari ni aku nak share 1 cerita yang terjadi kat aku.. tapi ini bukan cerita lucah
dan bukan juga cobaann..

beberapa hari lepas aku naik train untuk ke....
sampai di Lrt Hang Tuah ramai orang masuk train.. nasib baik dah dpat tempt duduk..
wahh ramai.. siap ada awek cun lagi.. sempat gak la jeling..
memang cun.. heee.. tapi disebabkan ramai orang so tak pandang la sangat.
karang kantoi la.. hik hik.. dan awek tuh berdiri betoi² depan aku..

so tak bley nak pandang depan terpaksa la pandang kiri dan kanan..
prasan gak mamat sebelah ni asyik jeling awek cun tuh ja..
amboih² bukan main.. heee.. ta salah dia gak.. sape suruh awek tuh cun sangat..
hik hik hik..

tetiba sms masuk.. so keluarkanlah hp baca text.. elok nak simpan hp
terperasan awek cun ni tak zip seluar.. errr.. nak tegur tak ?..
mamat sebelah dok jeling².. zip terkeluar plak.. nasib sluar jeans ketat
so takda la nampak apa²..

nak tegur segan.. tapi kalu tak tegur kesian plak dia sepanjang jalan..
so aku pun pandang dia sambil buat gerakkan bibir i lap u "zip seluar"
tapi awek cun tuh masih tidak memahami.. skali lagi aku repeat zip seluar..
masih tidak memahami lalu awek cun tuh tanya kat kawan dia..
kawan dia pandang aku dan skali lagi aku buat gerak bibir zip seluar..
kawan dia tnya kenai aku ke ?
awek cun hanya menggelengkan kepala

kawan dia pandang aku skali lagi
dan akhirnya dia dapat tangkap apa yang cuba aku sampaikan..
cepat² dia bisik kat awek cun...

kawan dia ucap terima kasih kat aku.
hanya mampu mengangguk..

sebenarnya bukan nak cerita pasal zip awek cun nie.. tapi
nak inform kat awek² luar sana sekiranya nak pakai seluar zip make sure
zip tuh naik sampai atas.. atau pakai baju labuh bawah zip..

Selalunya..
Lelaki - Baju labuh bawah dari zip.. 
so kalu zip tak tutup pun memang tak kantoi..

tapi....

Perempuan - Baju selalunya ngam ngam pinggang... 
soo.. bila zip tak tutup maka ia akan kantoi dengan sendirinya..



p/s... admin beberapa kali gak terlupa tarik zip.. tapi nasib
admin jenis yang suka pkai baju labuh sikit..
heeee..



8 comments

mailey jayley said...

ish2 ! ! nseb Mai belum lg jd mcm tue :) malu der

Suzie Yusof Mohamed said...

gua pon feveret tak zip seluar neh, mihmihmih. tp sbb pakai dress paras2 pinggang, tak pernah lagi ah kantoi :p skill tue penting :p

iwan redzuan said...

bro, apa reaksi aweks tu? hehe

Feroz Othman said...

mailey : heee sebab tuh skill kna ada :P

suzie : hehehe satu geng :P hahaha dress paras pinggang ke peha ? hihihi

iwan : senyum jela nak gimane agi hihihi :P

Cik Khairyyna :) said...

hahhahahaha..
kalau awk nasihatkan dia pakai baju labuh kan lagi bagus. :D

Feroz Othman said...

cik khai : ta bley.. ramai org.. nnti smua pandang dia :)

Hans Mohd said...

aku pernah jumpa macam tu gak kat pasar malam. tergelak je la. nak tegur takdapat sebab sesak dengan ramai orang. muahaha!

MaYa MustWany said...

ciannya..mesti dia malu kan..tapi nasib baik abg tegur jgak..klu x,tkut dia dimalukan dgn orang lain..


yups pakai la baju labuh..skurang2nya dapat cover..n slalu la check. :)

Powered by Blogger.