Monday, December 10, 2012

Program Hands For Gaza di Pasar Seni

6

Volunteer Hands For Gaza

sabtu lepas seperti yang dipost di fanpage dan status facebook saya
volunteer ada mengadakan program Hands For Gaza
yang bertujuan mengutip derma bagi membantu penduduk di Gaza
dari segi perubatan, makanan dan keperluan mereka..

bertempat di Pasar Seni kitaorg bermula dari restoran 
yang mana tokey dia sendiri kitaorg paw untuk menderma..
hik hik hik.. tengs boss
 restoran yusuff kalu tak silap..

dari pasar seni, kotaraya, petaling street sampailah ke pudu sentral
kutip derma punya pasal sampai tak perasan dah jalan jauh..
hik hik hik..
geng² yang sudi membantu dalam program hands for gaza di pudu sentral
partner saya mengutip derma sepanjang beberapa jam..
hik hik hik.. sampai melutut dia dok mengutip derma..
hahahaha.. jangan marahh..


heee.. tak sempat nak post dalam blog coz join tak dirancang..
hik hik hik.. if ada lagi nnti saya akan try post dalam blog :)
jangan marehhh..

6 GigitaN:

semoga Allah memberkati usaha murni kalian.

Alhamdulillah, abg eq dah derma melalui Maybank2u utk Gaza sebaik je dapat cek RM10K hari tu. :)

-eqbalzack-

bro eqbal : alhamdulillahh.. bertmbah murah rzeki lepas ni.. aminn..
thx a lot :)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More