Sunday, December 2, 2012

Harimau Malaya Menang Cukur Janggut

13

Harimau Malaya Menang Cukur Janggut

seperti yang dijanjikan dalam facebook
sekiranya harimau malaya menang melawan indonesia admin
akan cukur janggut yang telah lama tidak dicukur... heeee..

BIG CONGRATS untuk Malaysia yang menang 2 - 0
keatas Indonesia malam semalam..

heee... janji apa yang boleh kita tunaikan
bukan yang menyakitkan hati org lain dan tidak mampu
untuk kita sendiri TUNAIKAN...

#sekadar yang mampu..

hip hip hoOoooreeyyy.. harap² team Malaysia
mampu menewaskan Juara Kumpulan A Thailand
pada 9 Disember (Ahad)

13 GigitaN:

tahniah kerana anda blogger yang menepati janji,, bukan macam pengguna twitter senget tu,, hahaha http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/biarkan-aku-jatuh-cinta-pada-sesiapa.html

muja : hahaha kalu nak jnji biar yg mampu kita tunaikan.. kalu tak mampu jangan berjanji :)

hihihih.. nampak cumil tak ? hahaha

Ensem..ensem... nampak muda 5 tahun.

makbed : hahaha.. errr.. janggut tuh sbnarnya untuk nyurukkan umur :) bila dah cukur maka kantoi la umur..

Jambunya... Semart semart :)
Bernazar yg begini xpe. Jangan la mintk bernazar niat yg bukan2 kan. Tahniah kerana dah lepas nazar tu

baby comel : heee.. jambu ? alahaii.. ilang macho gini hihihih.. a'ah.. asalkan bley tunaikan dah la :) hihihi

semangat bola sepak..alhamdulillah malaysia menang,tuan blog pun hilang janggut..janji ditepati.kih3..

aishah : hehehe tak kesah ilang jnji harimau menang hihihih :P

patah tumbuh hilang berganti yee :)

errr janggut mane bley patah :P hihihi

waaaaa...abih sudah janggut dia...

amboi . makin lama , makin comel . haha .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More