Header Ads

Harimau Malaya Menang Cukur Janggut



Harimau Malaya Menang Cukur Janggut

seperti yang dijanjikan dalam facebook
sekiranya harimau malaya menang melawan indonesia admin
akan cukur janggut yang telah lama tidak dicukur... heeee..

BIG CONGRATS untuk Malaysia yang menang 2 - 0
keatas Indonesia malam semalam..

heee... janji apa yang boleh kita tunaikan
bukan yang menyakitkan hati org lain dan tidak mampu
untuk kita sendiri TUNAIKAN...

#sekadar yang mampu..

hip hip hoOoooreeyyy.. harap² team Malaysia
mampu menewaskan Juara Kumpulan A Thailand
pada 9 Disember (Ahad)

13 comments

Nurmujahidah Ismail said...

tahniah kerana anda blogger yang menepati janji,, bukan macam pengguna twitter senget tu,, hahaha http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/biarkan-aku-jatuh-cinta-pada-sesiapa.html

Feroz Othman said...

muja : hahaha kalu nak jnji biar yg mampu kita tunaikan.. kalu tak mampu jangan berjanji :)

hihihih.. nampak cumil tak ? hahaha

Makbed said...

Ensem..ensem... nampak muda 5 tahun.

Feroz Othman said...

makbed : hahaha.. errr.. janggut tuh sbnarnya untuk nyurukkan umur :) bila dah cukur maka kantoi la umur..

baby comel said...

Jambunya... Semart semart :)
Bernazar yg begini xpe. Jangan la mintk bernazar niat yg bukan2 kan. Tahniah kerana dah lepas nazar tu

AbgferOz said...

baby comel : heee.. jambu ? alahaii.. ilang macho gini hihihih.. a'ah.. asalkan bley tunaikan dah la :) hihihi

Aishah Jahirah said...

semangat bola sepak..alhamdulillah malaysia menang,tuan blog pun hilang janggut..janji ditepati.kih3..

AbgferOz said...

aishah : hehehe tak kesah ilang jnji harimau menang hihihih :P

hnahdy said...

patah tumbuh hilang berganti yee :)

Feroz Othman said...

errr janggut mane bley patah :P hihihi

fyna said...

waaaaa...abih sudah janggut dia...

Cik Fie said...

amboi . makin lama , makin comel . haha .

Feroz Othman said...

<--- pitam sat hahahha

Powered by Blogger.