Monday, December 3, 2012

Follower ke 5000

11

Follower ke 5000 JiwarOsak Dot Com


waaaa... dari awal bulan lepas menanti bilakah masanya blog ini 
akan cecah 5000 follower dan siapakah follower ke 5000 itu..
heee.. saat yang dinanti telah tiba.. 
akhirnya blog jiwarosak dot com telah mempunyai 5000 follower..
walaupun ramai yang follow/unfollow untuk jadi ke 5000
akhirnya sempat printscreen orang ke 5000..

dan follower ke 5000 adalah

ape² pun nak ucap terima kasih kepada semua follower
dan pelawat blog ini yang singgah tak henti²

TERIMA KASIH

11 GigitaN:

wah ! bestnya dia kena review . haha =)

pehhhhhhhhhhhhhhhh,5k siot

Sape lagi kalau bukan Abgferoz,pro-blogger tuh.Congrate2

Wah...Bestnya...
Dah ada 5k followers...
Jealous Wilma...Hehehe...

waaaa...tahniah!!! *clap2* akhirnya tercapai jugak impian tue untuk tahun nih kan. tahun depan kasi up lagi...10k? 20k?

alamak,, rugi lak tak unfollow and follow time ke 5000.. haha http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/guna-ini-untuk-jadi-parents-terbaik.html

wah keren banyak banget :)

Salam blogwalking ya :D
by Khewayz

thanks semua yang sudi follow :)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More