Tuesday, December 11, 2012

Domain .MY FREE untuk SEMUA

23


BERITA BAIK kepada semua blogger yang menginginkan DOMAIN FREE .MY
selama 1 TAHUN yang berharga lebih Rm100

SEMUA YANG MENYERTAI 
AKAN DAPAT DOMAIN FREE

GIVEAWAY TERBUKA KEPADA MEREKA YANG...
 ~ mempunyai blog berdomain sendiri atau belum.
~ berumur 18 tahun ke atas. kalau belum, kena mintak kebenaran sesapa berumur 18 tahun ke atas
untuk guna no ic.
~ buat entry bertajuk "GIVEAWAY FREE DOMAIN FOR ALL PARTICIPANTS :D"
~ tepek header muja and backlink ke entry ini.

kepada mereka yang BERMINAT anda boleh
join Giveaway Mujadafewa SEBELUM 16 Disember


...SIAPA CEPAT DIA DAPAT...

23 GigitaN:

kita pun dah join, harap2 ada rezeki :)

kak mahh : heee.. tkpe akak masyukk :P

tq abang feroz!!!! you are always the best!!! :D

muja : heee.. sat lagi promote agi..

tq bro buka peluang hehe..will join

Bri syarat2 dia seperti apa yg tertulis jer ker atau ada lagi menda lain untuk step seterus nya... mcm mudah jer...

phat : :)
iema : :P
mahamahu : step seterusnya utk register domain ja :)

mar join GA muja ! and already follow cni :)

bagus nie, tapi cam mana nak join yea, maklumat tak jelas lah geng :) leh tunjuk step by step

domain free 1tahun? peluang tuk dapat cerah ke tak?
hahaha bro buleh jelaskan skit tak.. coz tak beberapa jelas laa pejelasan kat sini?

Assalamualaikum. sheila dah joined dan follow kedua blog ini :)

farah and CK : sini mmg tak bubuh lengkap saje ja.. sila ke blog penganjur.. sana ada mcam2 details :)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More