Header Ads

Domain .MY FREE untuk SEMUA




BERITA BAIK kepada semua blogger yang menginginkan DOMAIN FREE .MY
selama 1 TAHUN yang berharga lebih Rm100

SEMUA YANG MENYERTAI 
AKAN DAPAT DOMAIN FREE

GIVEAWAY TERBUKA KEPADA MEREKA YANG...
 ~ mempunyai blog berdomain sendiri atau belum.
~ berumur 18 tahun ke atas. kalau belum, kena mintak kebenaran sesapa berumur 18 tahun ke atas
untuk guna no ic.
~ buat entry bertajuk "GIVEAWAY FREE DOMAIN FOR ALL PARTICIPANTS :D"
~ tepek header muja and backlink ke entry ini.

kepada mereka yang BERMINAT anda boleh
join Giveaway Mujadafewa SEBELUM 16 Disember


...SIAPA CEPAT DIA DAPAT...

23 comments

yana aina said...

dh join jgk ^^

Feroz Othman said...

yana : heee.. untung la..

Cik Fie said...

nak join la hihi :)

Feroz Othman said...

cik fie : heee.. sile sile :P

ahsfantasy24 said...

kita pun dah join, harap2 ada rezeki :)

Feroz Othman said...

ahs : heee.. mudah mudahan :P

Kak Mahh said...

Baru je beli utk 4 thn.

Feroz Othman said...

kak mahh : heee.. tkpe akak masyukk :P

Nurmujahidah Ismail said...

tq abang feroz!!!! you are always the best!!! :D

Feroz Othman said...

muja : heee.. sat lagi promote agi..

aQu Mad said...

wow ! domain free tu..

Feroz Othman said...

aqu : sile grab cepat :P

Phat said...

tq bro buka peluang hehe..will join

!em@ GurLz said...

iema da join ^^

Mahamahu said...

Bri syarat2 dia seperti apa yg tertulis jer ker atau ada lagi menda lain untuk step seterus nya... mcm mudah jer...

Feroz Othman said...

phat : :)
iema : :P
mahamahu : step seterusnya utk register domain ja :)

Blog Sensasi said...

macam menarik..boleh join nih

Mar Haini Abdul Rahim said...

mar join GA muja ! and already follow cni :)

farah Ariffin said...

bagus nie, tapi cam mana nak join yea, maklumat tak jelas lah geng :) leh tunjuk step by step

CK said...

domain free 1tahun? peluang tuk dapat cerah ke tak?
hahaha bro buleh jelaskan skit tak.. coz tak beberapa jelas laa pejelasan kat sini?

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila dah joined dan follow kedua blog ini :)

AbgferOz said...

farah and CK : sini mmg tak bubuh lengkap saje ja.. sila ke blog penganjur.. sana ada mcam2 details :)

Missz B said...

waahh,menarik ni

Powered by Blogger.