Monday, December 31, 2012

Cara Memohon dan Senarai Telefon Pintar Rebat Rm200

11

Senarai Telefon Pintar Rebat Rm200

Pendaftaran Online Telefon Pintar Rebat Rm200 akan bermula pada 1 Januari 2013
pada pukul 7:00pagi

Bagaimana Cara Memohon Rebat Telefon Pintar Rm200 ?
 Bagi memudahkan proses permohonan, borang pra-pendaftaran perlu diisi secara dalam talian di laman sesawang www.skmm.gov.my. Sekiranya tiada akses internet, pemohon boleh hadir ke Pusat Internet 1Malaysia yang berhampiran atau wakil-wakil penyedia perkhidmatan terlibat.
Cara Mendapatkan Rebat Telefon Pintar Rm200


Senarai telefon pintar yang akan ditawarkan adalah seperti berikut:
1) Alcatel 993D
2) Alcatel OneTouch Glory 2
3) Alcatel OneTouch Inspire 2
4) The Buzz Phone
5) HTC Wildfire
6) Huawei Ideos X3
7) LG Optimus L3
8) Ninetology Black Pearl II
9) Ninetology Palette
10) Nokia 2730
11) Nokia 7230
12) Nokia Asha 305
13) Nokia Asha 308
14) Nokia Asha 311
15) Nokia C2-03
16) Nokia Lumia 610
17) Samsung Galaxy Chat
18) Samsung Galaxy Mini
19) Samsung Galaxy Pocket
20) Samsung Galaxy Y
21) Sony Xperia Tipo
22) ZTE Acqua
23) ZTE V790


UPDATED 3/1/2013
- SEMUA JENIS TELEFON PINTAR dibenarkan untuk rebat rm200


anda boleh tengok syarat² layak memohon rebat rm200 di sini

Cara Memohon dan Senarai Telefon Pintar Rebat Rm200

11 GigitaN:

Jadinya semua itu dibawah RM500 ya

Assalamualaikum. bestnya! boleh tahan juga. tapi semua phone jenis kecik ek..

ooo semua bawah RM500.00 jer..emmmm

a'ah semuanya bawah rm500 katanya.. mean maksimum kita kluar pun rm300 jela :)

sheila : kalu nak beso cari public phone hahaha :P larikkk

Hahahaha kalau public phone pun ok gak. bubuh depan rumah. hihi senang buat duit pulak lepas tu harharharh ;p

nak rebate iPhone 5 boleh? haha

shiela : hahaha mmg nak kna tarek tlinga :P

asyraf : err.. iphong 5 tak tersenarai rasanya :0

Salam..nak tanya,fon yg kita nak beli pakai rebat 200 ni boleh beli dekat mane2 kedai fon ke?

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More