Order Coklat Langkawi



 Coklat Langkawi

heee.. minggu lepas member ada tanya nak kirim apa² tak coz dia nak berkursus di langkawi
dengan segera aku order coklat langkawi rm50 kat dia..
tapi bila di fikir² balik macam tak cukup je.. so tambah lagi rm10
so dalam rm60 gitu untuk coklat je.. hik hik.. 3 orang makan..
errr agak² gemok tak kalu makan banyak nie ?
hihihihih..

aku ni kalu bab coklat kurang sket.. tapi sesekali rasanya takpe kowt..
hihihih.. lagi pun coklat langkawi ni memang sedap.. lagi lagi coklat daim
terbaekkkk woooOooo..

rasanya dah 2 tahun tak makan coklat dari langkawi ni..

terima kasih dak gemok (aina) yang belikan coklat untuk aku.. hik hik hik

tak lupa gak kat blogger tim coz sudi kasi saya 
perfume yang cute mute 4 lagi.. hik hik hik..
2 lagi dah kasi kat kawan hihihih..
perfume yang diterima

perfume ni memang wangi buka je penutup dah ada yang tegur
semerbak wangi dalam rumah..
hihihih thanks to blogger tim sudi kasi perfume..

kalu ada yang nak try bley order terus kat blogger tim


p/s.. benda free memang best :)~


18 comments

Miss Zahirah said...

coklat camior tu..
sedappp laa.. my favv.. pos ke gombak please.. hihihi

Cik Zaniff said...

baj sikit..
coklat kisses lg sdap kot..heee

لين Si Pipi Merah said...

abang ferOz yang baik hati. *sarcasm

alia syuhada said...

Nak sikit coklat !! hehe , bulan 12 ny saya pula ke Langkawi :D

Feroz Othman said...

miss zahirah : heee kwan dari gombak yg belikan.. hehehe takda la nak post ke gombak dah :P

cik zaniff : hehehe dah habis :P

si pipi pink : errr datim dlu baru dpat :P

alia : hahaha nak kirim nak kirim :P

Buatbest said...

lama dah tak singgah Langkawi bli coklat..kdg2 teringin la pulak...

hohoho..

Miss Purple said...

sedapnye daim tu.. tak nak share2 ke? hihi.. :)

Cik Lyeen said...

coklat daim.......
nnt nk g langkawi jugak borang coklat byk2..hahahajual kata abg feroz..:)

❤farahin izzati❤ said...

banyaknya coklat, meh send kat farahin sikit :D

cikpjaz said...

wah....
bak sini sket :p

cikpjaz said...
This comment has been removed by the author.
cikpjaz said...
This comment has been removed by the author.
cikpjaz said...
This comment has been removed by the author.
Mahamahu said...

Nak satu gula2 waaaa tak kasih pun bro..

Cik Tim said...

abam muncit!!!! Haa... ni baru tim sempat nak komen. Pasni g jalan kat blog tim ek.. Fb dah xde. eh, bukan xde tp dah disecreto de amor dah. hehe... anyway, thnks.. :)

Mira Adzlia said...

hoho..cekelat..bestnya

Mumu al-ibtisam said...

daim tu macam coklat wajib beli je kat sini..
tp sy x suke.. XP

Feroz Othman said...

buatbest : heee kirim je kat kwan2 yg pergi :P

miss purple : heee ta ckup la nak share :P

cik lyeen : jual murah bley ? hihihi

farahin : hehehe err errr dah hbis :P

cik pjaz : da hbis hahaha :P

MMahu : hahaha no more :P

cik tim : hahah mekaceh perfumenya :)

mira : besh besh :P

mumu : hehehe org langkawi maybe la.. kalu kalu org sini coklat tuh paling sedap :) lagi2 time sejukk..

Powered by Blogger.