Monday, November 5, 2012

Kantoi Aksi Nakal di ....

9

Kantoi Aksi Nakal

alangkah terkejutnya diriku ini auuuwww bila pagi² lagi
dah ada iklan tajuk aksi nakal gitu yang menempel di cbox blog den..

kalu spam iklan biasa takpa la.. ini spam iklan yang laen dari yang biasa..
memang entry yang disampaikan aksi nakal tersebut antara manusia dengan kucing dan bukanlah
entry lucah seperti yang disangka.. 
tapi yang menyakitkan hati tuh bila entry tersebut tak sempat dibaca tapi
terus ke syarikat iklan.. kira beliau menggunakan code redirect dari blognya terus ke iklan..

isk isk isk.. kalu ye pun nak buat redirect pakai la timer lama sikit so
boleh la pelawat baca entry blog anda tuh.. ini tidak
memang buat blog semata² nak transfer pelawat ke syarikat iklan..
sabar jelaa..

disebabkan redirect code yang anda gunakan.. maka
dengan kuasa bulan admin ip anda telah di banned forever
hip hip hOoooreyy..

Aksi Nakal LAA SANGAT

9 GigitaN:

tu yang kadang2 malas nk percaya ayat2 puitis kt cbox haha

haha..tak boleh bla ayat tue.

sama la.. saya pun dpt link tu kt Fibox.. mmg gigih dia blogwlking promote link tu nmpk nye..

mcm org sengal jek -.-'

aku tengah cari admin kat page baru nie... http://www.khairilmazri.com/2012/11/bermulanya-page-facebook-baru-dan.html

sy pun kene jugak. x boleh blah ayat. lucah

hehehe mmg ramai yang terkena :) saboe jela.. lepas nie tengok betoi2 url sblum klik :)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More