Tips Tambah Pageview Blog



Linkwithin
(jumlah pageview yang saya dapat dari linkwithin)

aku percaya setiap orang inginkan yang terbaik dengan blog masing masing..
tak semua mengharapkan blog mereka femes.. tpi rasanya semua mengharapkan blog mereka
dibaca oleh ramai orang.. atleast cerita yang mereka cuba sampaikan itu didengari
oleh pihak lain...

kat sini aku sharekan 1 tips macam mane nak tambah pageview
agar pelawat2 blog dapat membaca entry lain blog anda..
so takda la entry lama berkarat sampai kesudah..

PERCUMA benda alah ni memang PERCUMA..
apa yang perlu anda lakukan adalah upload gambar menarik di setiap
entry anda agar gambar tersebut kluar di linkwithin menarik minat
orang untuk klik entry anda..


dapatkan code Linkwithin anda disini..



8 comments

Masha Meisters said...

nice....mujur dah ada linkwithin :)

zacky786 said...

owh leh try ni

anif abdullah| AA said...

dulu ada pakai, tp nampak macam semak lak .huhu

Razil Tahir said...

setuju!!
bape banyak yg seswai ek nak letak??
hm...

Feroz Othman said...

masha : heee.. kan kan :P related post pun bole :)

zacky : try la.. insyallah naek :)

anif : try ikut templates la.. kalu tak sesuai or semak try guna related post..

razil : ikut pada saiz blog.. 3,4,5

Mia Liana said...

agak berat kalau guna link within ni...tu yang guna related post...

Admin.Getcheaters said...

NIce gan

izin mencoba

sukses selalu gan
www.getcheaters.blogspot.com

Feroz Othman said...

sis mia : tada la berat sngat.. tpi mmg berbaloi kalu guna.. just sorokkan bila read more baru kluar tada la berat :)

getcheaters : silakan :) gud luck

Powered by Blogger.