Header Ads

ni barulah Orang Hebat



Orang Hebat

heee.. orang dulu tak sama dengan orang skarang..
orang dulu penyabar sikit kot...
tapi skarang ni.. pantang di tegur atau di caci
terus melenting..
btoi tak. ? 

hik hik hik.

9 comments

MawardiYunus said...

setuju sangat

Feroz Othman said...

mawardi : thanks :)

Mia Liana said...

susah nak jumpa orang yang dalam kategori ni zaman sekarang.... boleh dikira dengan jari lah...

syiela said...

setuju.. ssh sangat la nak jumpa skrg ni

AbgferOz said...

sis mia : heee.. btoi2.. skrang smua dah baran baik laki mahupun prempuan :)

syiela : heee tuh la nak kna cari idea mcam mane nak lahirkan balek org mcam nie :)

kaki bola said...

susah nak jadi org hebat ni.eish.

fyna said...

betul lah tue. ^^;

AbgferOz said...

kaki bola : hehehe mmg susah :P byk sngat godaan..

sis fyna : hehehe.. ape yg btoi ? wekk

Nurlyla said...

baru-baru ni, saya banyak membaca pasal tamadun eskimo zaman dulu.. tau tak kenapa diorang dipanggil sebagai the toughest people in world? Sebab diorang sabar.. Kesulitan hidup diorang tetap gak membuatkan diorang tersenyum. Malahan dari hari ke hari, makin sabar. Sampailah zaman moden ni.

Sangat boleh dicontohi atau at least, ingatlah diorang bila rasa perasaan sabar tu nak hancur dah. :)

Powered by Blogger.