Header Ads

Cecah 2 Juta Pageview dalam 3 Bulan



2 Juta Pageview JiwarOsak.Com

yeyyyy.. alhamdulillah... akhirnya blog jiwarosak
dah cecah 2 juta pageview.. tak sangka secepat 3 bulan je
dah boleh dapat 1 juta pageview...

TERIMA KASIH kepada semua pembaca dan kawan²  blogger
yang sudi singgah dan komen di blog yang serba kekurangan ini..
diharap korang semua akan terus support blog ini
sampai ke penghujung hayatnya..
hik hik hik..

kepada sesiapa sahaja yang inginkan tips dan bantuan
anda boleh terus ke facebook sya..
takyah malu takyah segan..
facebook.com/abgferoz

rezeki masing² selagi boleh sya akan tolong :)

10 comments

cik yuyu said...

tahinah abang feroz...

AbgferOz said...

tahi nah ? ada gak kna cubet ni kang.. grrrr..

fyna said...

perghhh...nih dah level artis nih..
nak sign~

AbgferOz said...

sis fyna : blum lagi.. jauh lagi.. org laen dah puluh2 juta.. nnti dah 10juta baru mntak sain k hihihi

Lyssa Faizureen said...

Perghhhhh.. anda hebat !!!!! >_<

ainun said...

tahniah....usaha yang gigih

AbgferOz said...

lyssa gemok : anda pnye pv sblan lebey 2juta lagi hebat k.. tarek tlinga kangg..

ainun : thanks.. :)

Anonymous said...

Baru kali ini saya lihat blog sperti milik anda ini...

Awesome...

Muttallif said...

2 juta pageviews untuk 3 bulan mmg terhebat :) Tahniah!

AbgferOz said...

anonymous : awesome ? heee anda adalah anonymous pertama yg komen owesome :)~ hihihi thx

muttalif : thanks..

Powered by Blogger.