Header Ads

2nd Time Apply Innity



Innity

fuuhhh.. Bismillah... akhirnya.. terbuka juga pintu hati aku
untuk apply innity for da second time..
hari tuh dah apply tadi direject innity
disebabkan oleh blog aku mengandungi popups fanpage..

kali ni fanpage dah lepas 5.4k like so rasanya dah cukup banyak untuk remove
dari blog dan akhirnya apply innity utk kali kedua..
harap² permohonan kali ke dua nie berjaya la ekk..

kepada sesiapa yang terbuka pintu hati untuk try syarikat iklan baru
anda boleh try 
Innity - 200k pageview syarat
admaxnetwork - pay usd (saya guna)
popads.net - usd (paypal)

syarikat iklan diatas adalah antara yang femes dan banyak digunakan oleh
blogger2 otai dan petai bagi meningkatkan earning blog mereka setiap bulan..
harap² earning blog korang juga akan meningkat..
aminnn...

10 comments

Silent Note said...

perrrhhh...banyaknye.banyak la dapat duit nanti...
aku tak reti plak nak pakai benda macam tu..

Jom sertai pertandingan mencipta logo
http://bahrain-info.blogspot.com/p/pertandingan-mencipta-logo.html

Feroz Othman said...

silent note : rezeki masing2 :) mane la tau try jela :) ada kwan2 yg dpat 500usd sblan guna admax..

Bro Aim said...

perghh...jenuh aku nak cari kotak comment...hebat dah dak ni..chaiyok2

Feroz Othman said...

bro aim : hihihi.. kotak dia aku surukk.. hihih :P takda la.. biasa je.. sronok ble org singgah blog :P

Mia Liana said...

wahhhhh all the best ya feroz.. akak punya blum cukup syarat nak apply innity.... huhuhuhu

Feroz Othman said...

sis mialiana : takpe dah ada google adsense tuh :P hihih.. tak try admax ke ?

Aidanatasya said...

GUD LUCKK... SAYA X BRANI NAK APPLY HEHHHE

AbgferOz said...

aida : heee.. ngade2 ekk tarek tlinga kangg..

kak mah said...

Seronoknya...tumpang kegembiraan.

AbgferOz said...

kak mah : masih menanti email balas dari innity :) mekacehh..

Powered by Blogger.