Aktiviti Sukan Air di Port Dickson



Monkey Bay 

kepada family dan company yang berminat untuk menjalankan
aktiviti or event di pOrt dicksOn yang memerlukan aktiviti sukan air yang menarik
anda bOleh contact kami untuk menceriakan aktiviti anda..
Banana Boat

kami menyediakan aktiviti 
 Cape Rachado Bay Trip, fish feeding, 
berkubang kat Monkey Bay, tengok hutan bakau dan naik viper

selain itu.. kami juga menyediakan aktiviti team building,
obstacle, familyday, dan trackking ke rumah api
\
team building 

dan pelbagai lagi aktiviti..

kepada yang berminat untuk mengadakan event untuk company, universiti, kolej,
familyday or dari mana saja anda datang.. kami sedia berkhidmat..

MARUJAYA TRAINING & EVENTS
FOUNDER OF KEM SEMAI SIMOI


call or text and we will call you back :  
Feroz - 0126731329



4 comments

Ikmal said...

Assalam, macam best saja...

ameerul ashraf said...

wah! da lama tak main2 sukan air ni ha..
memang best..

Feroz Othman said...

ikmal : wsalam.. mmg best wugi tak pergi :)

ameerul : hahaha btoi2 da lame tak jadi beachboy hihihi :P

Shidi Shoaran said...

blh thu ape name tmpt tu?

Powered by Blogger.