Monday, May 21, 2012

Volunteer di Himpunan Jutaan Belia 8 hari

3

 Kenangan Himpunan Sejuta Belia tahun lepas..

yeyy.. tahun ini dipilih lagi untuk volunteer himpunan jutaan belia..
this year start dari 20hb sampailah ke 27hb.. lama juga
terpaksa tinggalkan kerja dan blog.. heee..
hope berbaloi2 la dengan apa yang aku bakal rasai
di himpunan jutaan belia...

sepermegian aku selama 8 hari ini terpaksa aku siapkan entry²
untuk di jamah dan di baca oleh pengunjung belog..
kalu takda isi krang takda plak orang nak singgah..
kesiann kesian kesian..

so nak tak nak terpaksa la taip sikit2
share sikit2 mana yang terbaca atau info yang menarik
untuk dikongsikan bersama pembaca blog jiwarosak ini..
errr.. ada ke orang yang baca.. ? 
hik hik hik.. harap2 ada la orang yang baca..
kalu tak letih je aku share sorang2 kat sini..

kepada sesiapa yang akan singgah di putrajaya sempena himpunan jutaan belia ni
harap2 dapat la singgah ke tempat volunteer untuk jumpa aku..
mana la tau dapat kenal kenalan.. rapatkan siratulrahim..
yang cute2 tuh mana tau ada jodoh ke..
hak hak hak..

hip hip hOoooOOooreyy...
away for 8 days..

3 GigitaN:

wahhhh... best2... selamat menjadi sukarelawan la ya...

pas ni updated pasal perhimpunan tu jela ek...adik akak pun ada kat sana...dok hotel sebelas hari...sangat best

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More