Header Ads

Burger Jalan Ipoh SEDAP



Burger Jalan Ipoh

weeee... malam kelmarin aku pergi carefour wangsa maju
shopping bulanan hbis shopping je dalam kul 9mlm..
then macam lapar la plak.. so aku suruh mak aku call pakwa dia 
untuk order burger jalan ipoh.

balik2 tahan lapar tunggu pakwa mak aku balik..
heee.. bile ayah aku sampai je rumah terus kitaorg telan burger tuh..
perghhh.. berbaloi2 beb..
dengan mayonis dia, dngan sayur dia
dengan daging yang lembut..
memang cukup rasa..

hik hik hik..
burger special dia memang terbaik..
rasanya nie burger paling sedap penah aku makan..
kalu telan 2 pun lepas..
hihihihi..

7 comments

Ikmal said...

telan liur sajalah aku tengok burger kat atas tu...huhuhu... >.<

AbgferOz said...

ikmal : hehehe.. kalu dapat burger special dia lagi terliur sehh :P

Rozuan Ismail said...

jemput belanja saya.huhu

Feroz Othman said...

rozuan : jum jum :P

Syakilla kebebeh said...

lama sangat dah saya tak makan burger...so sad...

shaFazie said...

buger jalan ipoh..?? sblh mne...
wahh nmpak sodap itu

Feroz Othman said...

syakilla kebebeh : hihihi a'ah dah lama tak makan :P

shafazie : errr.. taktau plak hahaha ayah yg belikan hihihih :P

Powered by Blogger.