Wednesday, May 9, 2012

Burger Jalan Ipoh SEDAP

7

Burger Jalan Ipoh

weeee... malam kelmarin aku pergi carefour wangsa maju
shopping bulanan hbis shopping je dalam kul 9mlm..
then macam lapar la plak.. so aku suruh mak aku call pakwa dia 
untuk order burger jalan ipoh.

balik2 tahan lapar tunggu pakwa mak aku balik..
heee.. bile ayah aku sampai je rumah terus kitaorg telan burger tuh..
perghhh.. berbaloi2 beb..
dengan mayonis dia, dngan sayur dia
dengan daging yang lembut..
memang cukup rasa..

hik hik hik..
burger special dia memang terbaik..
rasanya nie burger paling sedap penah aku makan..
kalu telan 2 pun lepas..
hihihihi..

7 GigitaN:

telan liur sajalah aku tengok burger kat atas tu...huhuhu... >.<

ikmal : hehehe.. kalu dapat burger special dia lagi terliur sehh :P

lama sangat dah saya tak makan burger...so sad...

buger jalan ipoh..?? sblh mne...
wahh nmpak sodap itu

syakilla kebebeh : hihihi a'ah dah lama tak makan :P

shafazie : errr.. taktau plak hahaha ayah yg belikan hihihih :P

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More