Apply Innity



Apply Innity

weeee.. akhirnya blog nie dah mampu apply innity..
tapi sayangnya.. tak sampai 5 minit request
dah dapat email tak diluluskan..

hik hik hik..
adeii...
aku lupe nak setting sikit benda sebelum apply..
heee.. kan da kantoi... takpe la..
biar dulu fanpage dan bagai2 sampai tahap dia dulu then
baru apply kembali innity...

harap2 innity tak naikkan lagi syarat dia
bulan depan lepas siap setting akan ku apply kembali..
heee... O.o"


9 comments

Mia Liana said...

wahhh.. setting yang man tu? nak juga cedok ilmu ni...

Rozuan Ismail said...

susahnya nak apply

AbgFeroZ said...

sis julia : heee.. ada yg kna buang coz innity tak suke :)

Rozuan : heee.. tapi berbaloi2 kalu dapat :)

Terbelog said...

laju ke duit masuk pakai innity?

Iklan Jawatan Kosong Terkini said...

Hehehe... sabau jelah.. pepun sy gunakan Iklan Pakcik Google untuk jana Side Income...

Cuba lg yer... jgn putus asa...

sesiapa yang sudi singgah blog sy jom klik kat bawah ni..

IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI DI MALAYSIA

Tq.. Admin

AbgferOz said...

Terbelog : kalu innity mmg laju dari yg laen :)

Iklan : heee.. google adsense tak lepas lagi.. english :)

fyna said...

waaaaa...apply innity tue..
hebat2..

AbgFeroZ said...

sis fyna : hahaha kna reject da :P

Inspektor Azim said...

info bgus nih

Powered by Blogger.