Header Ads

Tingkatkan Pelawat Blog Melalui Busuk.Org




heeee.. sedar tak sedar dah 2 minggu aku menggunakan busuk.org
untuk ping entry aku..

entry kali ini bertujuan mengajak blogger yang lain agar
ping entry anda di busuk.org.. bukan sahaja pelawat meningkat..
follower dan komen anda juga mungkin meningkat..

selain cepat loading dan senang untuk di gunakan..
busuk.org juga menawarkan chatbox free kepada
penggunanya... so memang tak rugi menggunakan busuk.org

selain busuk aku turut menggunakan blogged.my dan facebook
untuk ping entry aku... innit.nuffnang dah kureng nak ping
coz pelawat dari innit.nuffnang tak banyak..
buffered earning pon dah lama tak dapat..
so tunggu cukup rm50 je terus nak curang pakai yang lain plak..
tengah dalam proses request google adsense..
kalu tak dapat pakai advertlets je la...

harap dengan entry nie pelawat blog anda semua
akan bertambah tambah..

sharing the love

9 comments

faridah nazurah said...

heee traffic dia... mencanak-canak tu.. fuhhhh jeles~

AbgferOz said...

faridah : adeii.. lupe plak tutup angka tuh.. hihihih..

faizfakhirin said...

adsense cepat jeles ngn customer...aku dh kena blog...tensen aku ngn adsense ni...ada ker dia ckp aku klik sdiri...padahal aku berbulan xpnh bukak blog adsense aku...hampeh...

Arra Ahmad said...

nanti nak berguru dengan kamu la pasal benda ni..:)

AbgFeroZ said...

faiz : adeiii.. pulok doh.. report jela..

arra : msg je di facebook.. bkan kna bayo :) tnye je ape2 pown..

Mia Liana said...

wahhhh masyukkkkkk

cikpjaz said...

wah masyuk tuu...
nuffnang kalau bodek2 mesti dapat punye...
untuk tahun ni, dah banyak kali pjaz dapat BE ni..ngeh2

AbgferOz said...

sis mia : masyuk pelawat je.. earning makin ciput..

cikpjaz : nuffnang da kdkut.. mlas la nak bodek2.. dia tamo kasi ceraikan je.. lepas raya trus tak dpat BE

epics said...

tq buat entri ni. Pihak Busuk.org amat menghargai usaha anda untuk membuat entri ni.

p/s: traffic bro power. :D

Powered by Blogger.