Header Ads

Ramainya Peminat Mr Bean



Mr. Bean @ Rowan Atkinson

heee..kadang kadang aku jeles gak tengok Mr. Bean nie..
kalu di search nama dia aja penuh 58 juta carian..

kalu nak ikut jeles lagi try search gambar dia..
adeiii.. macam2 gaya, rupa, watak, aksi, kartun, filem
penuh dengan gambar dia je.. mcam2 ada..
adeiii.. kreatif betoi peminat peminat Mr. Bean nie..

nak tengok lagi kreatif.. ?
nie rupe Mr bean dalam text...
adeiii bertambah2 jeles aku...
bila la aku nak dapat macam nie..
hik hik hik..

____________________19¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶3____________
__________________3¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶3__________
_______________1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶9________
______________¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶9_______
____________¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶_______
___________1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶9______
_________1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶1___
________1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__
________¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶_
_______¶¶¶¶¶¶¶99¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
______3¶¶¶¶¶91_______139¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
______¶¶¶¶¶¶311111111______1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_____9¶¶¶¶¶¶3131311111_________133333399¶¶¶¶¶¶9¶¶¶¶¶¶¶¶
_____¶¶¶¶¶¶333331111111111_1_1__________11133339¶¶¶¶¶¶¶
_____¶¶¶¶¶31333111111111111111111111111111333333¶¶¶¶¶¶¶
_____¶¶¶¶¶13331111111111111113111113111133333339¶¶¶¶¶¶3
__1__¶¶¶9111113331_11111111111111131111133333399¶¶¶¶¶¶9
_¶¶319¶¶13119¶¶¶¶¶3____1111111111111113111133399¶¶¶¶¶¶9
_¶¶91¶¶9111¶¶¶¶¶¶¶¶¶91____11111_11___111333339¶9¶¶¶¶¶¶1
_3¶31¶¶3139¶933399¶¶¶¶91_11111_____1139¶¶¶¶¶9999¶¶¶¶¶¶_
__933¶¶113¶933¶¶3339¶¶¶¶91333311139¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶99¶¶¶¶¶3_
__193¶¶11333¶¶9_9¶93999¶¶9131119¶¶¶¶¶¶99399¶¶¶99¶¶¶¶1__
__1339311113¶¶__¶¶¶__99399__1_3¶¶¶999339¶933¶¶¶9¶¶¶¶3¶9
__19333311133991_3__1331331113¶¶39933¶¶33¶¶9¶¶¶9¶¶¶¶¶¶9
__1933333111133993993113331113¶1191_9¶¶9_¶¶¶¶¶99¶¶¶¶¶¶_
__1933933311_11111133113331113¶9333313119¶¶9339¶¶¶9¶9__
__19339333311_1111311111331_19¶33339939¶¶¶93139¶¶9¶1__1
___999993333111111111311333119¶933133339931339¶¶993__11
____3339933331111_111133311113¶931133331313399¶¶¶9__111
______19993333111111133311___39¶1133111113399¶¶¶9__1111
______19993333111111333931___3¶9313331133399¶¶¶99_11111
_______¶9993331111113¶¶¶¶3313¶¶¶9133313¶999¶¶¶¶¶1111111
_______393933333311113999¶¶¶¶¶¶931333399939¶¶931111111_
____1___¶933393333333333399¶¶¶931333999939¶¶¶__11111___
________99333333333393313939¶999399999999¶¶¶11111111__1
_______9¶¶993333999933333139999999999999¶¶¶3_1131111_1_
_____9¶¶¶9¶993399¶¶¶¶¶¶¶9¶¶¶99¶999999999¶¶¶¶1_111111__1
__39¶¶¶¶31¶¶9999999939399¶¶9¶¶¶¶99339¶¶¶¶¶¶¶¶3111111_1_
3¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶99999¶¶¶9333139¶¶¶39999¶¶¶¶9¶¶¶¶¶¶3____1__
¶¶9¶¶¶¶¶__3¶¶¶993339¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶99999¶¶¶¶9933¶¶¶¶¶91_____
¶9¶¶¶99¶___1¶¶¶9333311339999939999¶¶¶¶9393_3¶¶¶¶¶¶91___
999¶¶¶9¶_____9¶¶¶99931111113399¶¶¶¶¶¶33333__9¶¶¶¶¶¶¶¶3_
¶9¶¶¶¶¶¶3_____1¶¶¶¶¶¶¶¶999¶¶¶¶¶¶¶¶¶3111331__1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
¶¶9¶¶¶¶¶9_______19¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶3___11111__1¶9¶¶¶¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶9¶9¶1_________3¶¶¶¶¶¶¶¶¶93_____111_____3¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
¶¶9¶¶¶99¶1____________393331______111_______3¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
¶9¶9¶99¶¶3____________3393_______11_________3¶9¶¶¶¶¶¶¶¶
99999¶9¶¶9__________9¶¶¶¶¶¶_________________3¶99¶¶¶¶¶¶¶
9999¶¶99¶9_________93¶¶¶¶¶¶¶________________¶99¶¶¶¶¶¶9¶
999¶9999¶¶________93_¶¶¶¶¶_13______________1¶999¶¶¶¶¶¶¶
¶9¶¶9¶99¶¶1_____191__¶¶¶¶___13_____________3¶¶¶¶¶9¶¶¶¶¶
939¶¶¶99¶¶9____191__1¶¶¶¶____13____________¶¶¶¶¶¶99¶¶¶¶
999¶99¶99¶¶___11___1¶¶¶¶3_____11___________¶¶99¶¶¶¶¶¶¶¶
¶¶9¶99¶¶9¶¶1_11____¶¶¶¶¶3______11_________3¶¶99¶9¶¶¶99¶
¶¶¶¶¶¶9¶¶¶¶1______9¶¶¶¶¶¶________1________9¶¶99999¶¶¶9¶
9¶9999¶99¶¶3______¶¶¶¶¶¶¶_________________3¶9¶¶9¶¶9¶9¶¶

Mr Bean

3 comments

Arra Ahmad said...

wau..agak2 rupa kita camne bila dah di text kan.haha

AbgferOz said...

arra : hihihi tatau la.. tengah cari software atau ape2 yg bley try tukar jadi text hihihih :P

fyna said...

err...antaranye sis la peminat tue kot..
ada bear..
keychain keta.
bear untuk peluk time tido..
bear kat dalam keta...

Powered by Blogger.