Pageview Meningkat Dua Kali Ganda



Pageview JiwarOsak.Com

weee... syukur alhamdulillah.. pageview
blog dah meningkat dua kali ganda sejak masuknya tahun baru..
dari seribu sehari ke 4-6 ribu pageview sehari..
thanks to kawan-kawan blogger dan rakan blogger
yang sudi bloglistkan jiwarosak di blog mereka..
hope pageview ini akan meningkat dan terus meningkat
ke 200 000 pageview per month agar lepas
aku apply innity utk blog aku..
harap blogger² lain juga dapat meningkatkan 
pelawat ke blog mereka dengan tips dan tutorial
yang telah dikongsikan bersama di blog ini..
THANKS A LOT


12 comments

.........cP~ said...

Blog saya sekadar picisan. Ratus pun tak sampai lagi. Grr..Tak ada bakat blogging nih.

AbgFeroZ said...

Cp : heee.. plan2 kayuh.. nnti byk la tuh.. yg penting minat :) baca la tips2 yang dah dikongsikan kat blog nie :) insyallah naik la nnti :)

Mia Liana said...

tahniahhhh... banyak entri seo ni.... :)

AbgFeroZ said...

sis mia : heee.. terpaksa selit sikit2 :) dah kukuh nnti baru bnykkan personal entry :) kna pancing pembaca dlu :) so tada la diaorg boring asyik baca pasal feroz je :)

d4533k3r said...

Wah..hebat la AbgFeroz..kena belajar dengan Abg Feroz ni!!!

AbgFeroZ said...

d45 : heee.. thanks.. ada tips2 tuh ce try :) mane tau bley lebih byk ke :)

cikpjaz said...

tahniah abe feroz..nanti boleh ajar pjaz SEOkan..kan..ngeh2 :D

syasyajohan said...

wah banyaknye,sya kalau tak bw,memang merudum,,,abg feroz tak bw pun takpe :D

Aku Dan Teksi said...

Baru jumpa blog ni,nak belajar juga.
Sama-sama belajar tentang dunia blog

Arra Ahmad said...

tak reti benda2 cenggeni..malas..:P

MaYa MustWany said...

cayalah abg..semangat! chayok3!

AbgferOz said...

cikpjaz : bley2 chat ja kat fb :)

syasya : mula2 mmg kna blogwalking kasi promote blog :) lama2 nnti takyah la :)

aku dan teksi : boleh2.. sama2 kita blajar :P

arra : hihihih.. kna rajin baru dapat :P

maya : heee.. thanks.. cayok2

Powered by Blogger.