Monday, February 27, 2012

Pageview Meningkat Dua Kali Ganda

12

Pageview JiwarOsak.Com

weee... syukur alhamdulillah.. pageview
blog dah meningkat dua kali ganda sejak masuknya tahun baru..
dari seribu sehari ke 4-6 ribu pageview sehari..
thanks to kawan-kawan blogger dan rakan blogger
yang sudi bloglistkan jiwarosak di blog mereka..
hope pageview ini akan meningkat dan terus meningkat
ke 200 000 pageview per month agar lepas
aku apply innity utk blog aku..
harap blogger² lain juga dapat meningkatkan 
pelawat ke blog mereka dengan tips dan tutorial
yang telah dikongsikan bersama di blog ini..
THANKS A LOT

12 GigitaN:

Blog saya sekadar picisan. Ratus pun tak sampai lagi. Grr..Tak ada bakat blogging nih.

Cp : heee.. plan2 kayuh.. nnti byk la tuh.. yg penting minat :) baca la tips2 yang dah dikongsikan kat blog nie :) insyallah naik la nnti :)

tahniahhhh... banyak entri seo ni.... :)

sis mia : heee.. terpaksa selit sikit2 :) dah kukuh nnti baru bnykkan personal entry :) kna pancing pembaca dlu :) so tada la diaorg boring asyik baca pasal feroz je :)

Wah..hebat la AbgFeroz..kena belajar dengan Abg Feroz ni!!!

d45 : heee.. thanks.. ada tips2 tuh ce try :) mane tau bley lebih byk ke :)

tahniah abe feroz..nanti boleh ajar pjaz SEOkan..kan..ngeh2 :D

wah banyaknye,sya kalau tak bw,memang merudum,,,abg feroz tak bw pun takpe :D

Baru jumpa blog ni,nak belajar juga.
Sama-sama belajar tentang dunia blog

tak reti benda2 cenggeni..malas..:P

cikpjaz : bley2 chat ja kat fb :)

syasya : mula2 mmg kna blogwalking kasi promote blog :) lama2 nnti takyah la :)

aku dan teksi : boleh2.. sama2 kita blajar :P

arra : hihihih.. kna rajin baru dapat :P

maya : heee.. thanks.. cayok2

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More