Header Ads

Nombor Plat Kenderaan Terkini oleh JPJ



JPJ

kepada peminat peminat nombor plat terbaru
yang dikeluarkan oleh JPJ anda boleh
layari portal JPJ atau anda boleh terus
semak disini

SEMAK NOMBOR PLAT TERKINI

antara nombor plat terkini
SEMAK NOMBOR PLAT TERKINI

8 comments

Arra Ahmad said...

ARR bila nak kua? hehe

blog-tips-kurus said...

dari dulu nak tau macam mane sistem nombor ni.. :-)

fiza nurani said...

oooo, Q dari sarawak ....

AbgFeroZ said...

arra : try cari ARR4 hihihi mesti cute :P

blog tips kurus : diaorg keluarkan kat website diaorg je :)

fiza : hihihi ye la kowt :P

manis said...

nanti bila huruf kat WP tu dah habis, cmne pulak ek bentuk plat nanti..
tak sabar nk tau, nak jadi org pertama guna plat tu.kekekek

AbgFeroZ said...

manis : hahahaa.. tak habis kowt.. keta lama lupus.. pkai balek plat lame :P hihihi.. kowt :) atau tambah huruf or angka

Block 150 said...

Mybe akan quad huruf nty..nbew mybe 3 angka jewk kuwt..x pasti agey..

ROSZAD RAZAILI said...

saya nak cari plate R12 itu aje, siapa ada hubungi cepat.

Powered by Blogger.