Sunday, February 12, 2012

Koleksi Kartun Muslim

7

 Koleksi Kartun Muslim




Koleksi Kartun Muslim

heee.. lepas nie nak gantikan semua gambar2 entry
ke gambar kartun ja.. heee.. jimat sket dosa tuh...
dari letak gambar2 yang tambah dosa baek letak gambar kartun muslim

Koleksi Kartun Muslim

7 GigitaN:

ya betul..hope tak memberatkan blog ja.hehe

Arra : kalu pakai hosting sndiri berat la.. kalu pkai blogspot rasanya tak berat mane :)

BOLEH TAK KAMI MINTA SHARE GAMBAR KARTUN YANG PAKAI BAJU BIRU TU UNTUK TUJUAN PROMOSI.

nak ambik gambaq kartun yang hensem tu.. yang ada janggut sejemput..

assalamualaikum...tuan..tak kena guna nick name jiwa kacau kat blog ni..itu satu doa untuk anta sendiri..
Jiwa kita patutnya tenang dan bersyukur atas kurniaan Allah..
Tukarlah ya..maaf akalau terasa

anony : wslam.. terima kasih atas peringatan tuan.. rasanya suda terlambat untuk tukar.. banyak benda yg perlu dilakukan dan mungkin pelawat akan terkeliru dan tidak berkunjung lagi ke website ini..

doakan yg terbaik utk smua :)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More