Gagal Lagi Apply Google Adsense



Google Adsense


Hello,

Thank you for your interest in Google AdSense. Unfortunately, after reviewing your application, we're unable to accept you into AdSense at this time.

We did not approve your application for the reasons listed below.

Issues:
- Unsupported Language



adeiii.. entry aku banyak bahasa melayu so nak request english dengan bahasa indonesia
memang tak lepas... i wish google adsense could add malay to their services..

uwaaa... majok aku macam nie.. dah la nuffnang makin slow..
nak kna cari pengganti tak jumpa jumpa lagi...


7 comments

Arra Ahmad said...

haha..sabar ya feroz..lepas ni dia buat BM..apply byk2..kih kih

AbgFeroZ said...

arra : hahaha lambat lagi la.. dah 3thn tak buat lagi..

Anonymous said...

buat inglish la plak :D

josrevalution said...

apply guna altenetif lain..docstoc.com ato andya.com..senang je nak lulus.. :)

ct n honey said...

nak apply google adsense pun susah jugak ye,saya ingatkan innity je yg susah,sbb saya dah apply 3 kali x dpt gak....

AbgFeroZ said...

anony : hahaha byk la english.. dah la teruk english aku hahah..

josrevalution : dia pnya earning dngan pembayaran ok tak.. ? jrang dngar org pkai..

cth n honey : google adsense senang kalu guna english or indonesia tapi innity dah naik taraf kna 200 000 pageview sebulan baru bley apply :)

MaYa MustWany said...

aah nuff mcm dah xbest je..
says ok.
cuba tanya blogger apit/fizzy..dia bnyk try iklan2 ni..,

Powered by Blogger.