Wednesday, February 8, 2012

Gagal Lagi Apply Google Adsense

7

Google Adsense


Hello,

Thank you for your interest in Google AdSense. Unfortunately, after reviewing your application, we're unable to accept you into AdSense at this time.

We did not approve your application for the reasons listed below.

Issues:
- Unsupported Language



adeiii.. entry aku banyak bahasa melayu so nak request english dengan bahasa indonesia
memang tak lepas... i wish google adsense could add malay to their services..

uwaaa... majok aku macam nie.. dah la nuffnang makin slow..
nak kna cari pengganti tak jumpa jumpa lagi...

7 GigitaN:

haha..sabar ya feroz..lepas ni dia buat BM..apply byk2..kih kih

arra : hahaha lambat lagi la.. dah 3thn tak buat lagi..

apply guna altenetif lain..docstoc.com ato andya.com..senang je nak lulus.. :)

nak apply google adsense pun susah jugak ye,saya ingatkan innity je yg susah,sbb saya dah apply 3 kali x dpt gak....

anony : hahaha byk la english.. dah la teruk english aku hahah..

josrevalution : dia pnya earning dngan pembayaran ok tak.. ? jrang dngar org pkai..

cth n honey : google adsense senang kalu guna english or indonesia tapi innity dah naik taraf kna 200 000 pageview sebulan baru bley apply :)

aah nuff mcm dah xbest je..
says ok.
cuba tanya blogger apit/fizzy..dia bnyk try iklan2 ni..,

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More