Header Ads

Alhamdulillah Pelawat Blog Bertambah Walaupun...



Alhamdulillah

syukran syukran.. alhamdulillah...

semenjak masuknya tahun baru 2012 pelawat blog jiwarosak.com
semakin makin dan makin bertambah walaupun bertambah tak seberapa..
tapi berbaloi baloi..
sukanya hati ini..
walaupun...earning berkurangan.. tapi..tapi... tak kesahlah.. tuh no.2
janji pelawat bertambah
hik hik hik..

harap harap pelawat blog ini boleh cecah 10k stabil sebelum bulan 5 ini..
tapi rasanya jauh lagi nak kna lebih berusaha...

walaupun cerita dan info yang dikongsikan tidak seberapa....
tpi alhamdulillah dah kureng anonymous atau mereka2 yang
komplain akan kekurangan dulu kalu selang 2 or 3 hari
ada ja yang tak suka dengan cerita aku... tpi kini
sebulan pon dah susah nak jumpa kaki komplain...
heeee.. ke diaorg dah putus asa.. ?
hik hik hik..

anyway.. ribuan terima kasih diucapkan kepada
beberapa blogger yang sudi support selalu blog aku yang tidak seberapa ini..
(sori kalu terlepas sebut nama yang lain..)
dan ramai lagi yang tak putus2 support..
sayang korang lebey...
heee.. muahx muahx muahx..

sesiapa nak tips or ape2 yang perlu untuk blog anda
tinggalkan msg di facebook sya.. insyallah akan dikongsikan..
tak perlu segan2.. segala ilmu yang ada akan di kongsikan..

12 comments

Ah Maz said...

Salam ziarah..satu aura dalm blog ini..hebat..singgah la blog saya..ada beberapa artikel ingin di kongsi...http://apabezaterkesimadanterpegun.blogspot.com/2012/02/ake-terkesima-bunyi-degupan-jantung.html

yusuflaili(Goku) said...

salam;
rezekilah tu.

AbgFeroZ said...

ah maz : thanks..

yusuf : ws.. hee.. hihihih mudah mudahan bertambah2 :)

MaYa MustWany said...

hihihi sama2 abg feroz..entry best2

-abg feroz mmg xguna recent post ye?coz sng nk cri n baca entry yg mas terlepas baca..sebabkan kalau guna page 1,2,3 kat bawah tuh,de entry tak tunjuk ..(macam skip)..

fyna said...

alolololo...
so sweet adek nih..
hehe..
sis yang say thanks to feroz gak..sebab banyak bantu sis.
follower nk 10k?perghh..hebat tue..
tak dapat sis lawan feroz nih..
:)

AbgferOz said...

maya : ouchhh.. tatau plak.. hik hik hik tapi ada button list cerita kat follower tuh.. bley tengok entry sblum2 nie :)

sis fyna : pelawat blog la.. bkan follower.. hihihi follower tuh tahun depan pon blum tentu 10k hahaha..

Arra Ahmad said...

ala..tacinggg la pulak..btw..bila bapak gua tukar nama?haha

AbgferOz said...

Arra : adeiii sowi sowi.. ihihih terlanjur plak jari nie.. akan di repair :)

Fathiah Hamim said...

ngehehehe mekaseh jugak :D

cikpjaz said...

wah....tiba2 ada nama cik pjaz....hehehhe, tengs jgk untuk abg feroz jgk ^^
nak kne buat special entri nih..kikiki =]

AbgFeroZ said...

fathiah : hihihi :)

cikpjaz : hihihi mekaceh gak :) takyoh arr segan gini hihihi :P

Mia Liana said...

oooo patutlah tersedak aritu, rupanya ada sebut akak kat sini....heheheh

p/s: always support u....

Powered by Blogger.