Monday, February 20, 2012

Ajek Hassan - Ombak Rindu

6

Ajek Hassan

perghh.. semalam aku tengok jangan tidur lagi
yang di hadiri oleh shila amzah, ana raffali dan ajek hassan 

memang terbaik la nyanyian mereka bertiga nie..
tapi di antara mereka bertiga nie.. nyanyian ajek hassan
terbaek la.. memang feel beb...
aku dengan mak aku memang terpikat la dengan nyanyian dia..
memang terasa sampai hati..

kepada yang tak kenai or tak pernah dengar
nyanyian ajek hassan anda boleh try dengar lagu
Ombak Rindu yang dinyanyikan Ajek Hassan


CLICK SINI 


Ajek Hassan - Ombak Rindu

6 GigitaN:

huhuu tgk jugak smalam..mantap kan sore dia? nasib la dia ade bisnes kat aussie tu..lau x suruh dia buat album jd retis terus..dah la kite ni kurang retis laki sore best

huhu memang best suara dia...Tengok jugak Ajek Hassan dekat Tv 3 "Jangan Tidur Lagi" Malam tadi...

dri dulu lg layan lagu dia.suara dia sedap.

suka lagu yang dia nyanyi semalam.:P

missya : yupsss mantap gaban nie :)

cik rose : hihihi tuh la.. kalu dia buat blog agak2 full tak follower dia ? hihihi

rozuan : hihiih awat ang tak habak mai..

arra : yupss.. lagu yg last tuh.. tpi tak ingat nama lagu..

zul : heee.. best2

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More