Chatbox FibOx Keluar Iklan ?



iklan yang keluar...
1st skali aku nak mintak maap kepada rakan-rakan blogger
yang mane aku penah suggest utk gunakan chatbox ini..
then hari ini chatbox ini telah mula mengeluarkan iklan
untuk setiap links yg kita klik..

so kat sini aku mintak maaf coz promote
chatbox yang + lagging blog coz ada iklan..

mulai hari ini.. aku ceraikan kau fibox dengan
talak 4.5 
..THE END..

aku akan berhijrah ke BUSUK CHAT
yang setakat ini masih ok
dan tidak ada masalah..


16 comments

cik panadol said...

dah agak dah fibox ni ade something....sbb tu dr awal lg tak berkenan nk pakai huhu....

AbgFeroZ said...

cik panadol : mula mula oke.. baru hari nie kluar iklan..

Makwe Kintan said...

fuhhh...fibox dah jadi janda la...hahhaa^__^

Rozuan Ismail said...

wan pon baru tukar ke busuk hari ni.fibox bengong

Mia Liana said...

wahhh siap bercerai lebih talak tiga tu....

jangan sedih-sedih, tukar aje kepada shoutbox lain.

jemput tengok sini juga
http://www.mialiana.com/2012/01/berhati-hati-pada-sesiapa-yang.html

AbgFeroZ said...

makwe kintan : hahhaa janda terlajak suda..

rozuan : heee sabor jela :P

sis mia : hahaha bereh2 :) tkar dah

fyna said...

waaaaaa..tuela...nak tukar jugak la... :)

najihah sahami said...

bongek tol la..baru je dua hari pakai..ishh. xnk pakai chatbox ah senang. grrrrrrrr

Arra Ahmad said...

hehe..bercerai sudah..
baik kita lagi..guna cbox je..xpenah2 nak tukar.aman lagi stakat ni..:P

Paris Lipton said...

kannn annoying bnda2 tuh!

AbgFeroZ said...

sis fyna : heee tkar jgan ta tkar :P

najihah : heee.. sabor sabor :) tkar je.. benda free mmg mcam nie..

arra : heeee.. cbox pown ok gak :) hihihi

paris lipton : hehehe.. redha je.. free mmg gitu :)

Faceboored. said...

It just one of the source to get some money and cover the bandwidth that user used isn't it?

Then, I think it is okay. The busuk.org shout take time to load due to slow line of wireless college line and broadband user mate. Well, the fibox's load time is better than it.

Owh, if you feel uncomfortable with the adl.fy, why you put the nuffnang advertisement? LOL!

Then, if the advertisement make the box lagging, means the advertisement of your nuffnang also make it lag.

Hahaha. It just my personal view only. You can read or ignore it. Or delete it if not necessary.

p/s: you used some advertisement to gain on what you do. Then, they are too. :)

AbgferOz said...

faceboored : yupss mmg btoi ape yg anda sampaikan.. disebabkan iklan dah cukup byk di blog sya sebab itu saya tak perlukan iklan lagi..

memang tak salah diaorg nak letak iklan.. itu hak diaorg.. utk bayar diaorg pnye site juga..

sbgai org yg pernah mencadangkan penggunaan fibox yang laju dan ringan juga perlu buat statement baru tentang fibox.. utk pengetahuan pembaca :) thx

.........cP~ said...

Saya sedar, tapi saya tak kisah pulak. haha. Tak bagus ye?

AbgferOz said...

cp : tak pe.. cuma benda nie jadi slow bila nak blogwalking.. ada advertise yg slow..

kalu letak skadar nak chat2 takpe :)

kpah k-poh said...

ngarut betul benda ni... nyusahkan jer lah... nak kena tukar lagi...

Powered by Blogger.