Blogger Pakai Banner Promote Website ?



Oh Media

perghhh... semalam sedap2 lepak dengan member terperasan plak
banner sebelah bengkel kereta..

fuhh.. blogger sekarang dah pandai promosi website diaorg..
siap berbanner agi.. wahhh gila up to date...
gempak gitu..

antara website2 yang tersenarai dalam banner tuh...


weee... femes2 list blogger diatas...
heee.. lepas nie sape nak share token dengan aku
kita buat banner kasi pacak sebelah klCc plak..
nak tak.. ?
hik hik hik..
(macam berani...)

anyway.. congrats kepada blogger2 diatas :)


21 comments

Cytah Lovicry said...

kena buat jugak.. hahhaa..

Puan Gojes said...

harus maju ke depan :P

AbgFeroZ said...

cytah : hahaha amboi2 tak pacak mane ?

puan gojes : hihihi.. yups :) bajet beso tuh hahaha :P

KK said...

huhu..tunggu aku beli domain,pastu boleh join venture dengan bro feroz. amacam? kui3..

Entri baru: MegaUpload ditutup, FileSonic berjaga-jaga
Entri menarik: Video iklan Axe yang melampau

Mohd Faiz Mazlishah said...

diaorg da establish xpe la tp kalau blog ak segan gk...hahaha

miss keila said...

wahhh bagus la...promote blog...:)

Kaizen said...

Errr semua blog tuh dimiliki oleh sorg bro~ khai~ ngeh3...

ridoma said...

boleh je.. pasni gantung banner OMG plak ye..

cik kiwi's said...

wahhhh. abg feroz nnt jgn lup mengajak kalau nak buat banner..hhaha.

Arra Ahmad said...

hehe.nak join gak la.jangan lupa ajak..haha

p/s: nanti orang cakap kat aku "alah..macam blog kau tu bagus sangat" hehehe

MaYa MustWany said...

alamak lupa la nak letak link blog kat batu broga.hahaha..baru promote kan.hahahah

AbgferOz said...

KK : hihihi tamo la segan den :P

faiz : hiihhi same la kita :)

keila : hihihi bgus2

kaizen : heee.. patot la.. kayo dah dia hahaha..

ridoma : hahaha sile2.. letak url sya skali :P

cik kiwi : hahaha ta sanggup den :P

arra : hahaha segan la nak letak gitu..

maya : hahaha tamo vandalisme :P

Azekzk said...

byk juga nk keluar modal nk promote guna banner.

fyna said...

waaaa..tue dia.teringin gak nak promote blog mcm tue.
jom feroz...
:)

AbgferOz said...

azekzk : kalu kna dngan gaya bley untung byk :)

sis fyna : hahaha kita pkai kertas A4 dah la.. murah sket :P

Khidhir said...

wahh. ingat banner dlm alam maya je. skrang da guna banner atas alam nyata skali.
xley jadi ni. pasni mmg kena pacak kat kolam kat klcc tu la.

shoutvoc said...

memang diorang ni dah berjaya dalam blogging...tahniah weeiii

AbgferOz said...

khidhir : hahaaha kalu kat situ aku nak tumpang skali hahaah :P

shoutvoc : yupsss.. mereka telah berjaya :) kita kna usha lagi :)

Escorts in Bangalore said...

I am finding this type of information from long time and now all information describe in this blog which are very useful. It’s really enjoyable.

Iza Teratak Usang said...

Assalam...
Eh, itu kan web kepunyaan "seorang" blogger...Khai..

~Tinkerstar@shine~ said...

fuyo..sanggup iklan banner..blog dia dpt untung byk kot.

Powered by Blogger.