1Shamelin Shopping Mall Baru Dibuka



 1shamelin map
shopping mall 1shamelin
TGV CINEMAS yang telah dibuka..
tiket hari biasa sebelum kul 11 rm11
tiket hari biasa selepas kul 11 + hari minggu Rm13
TGV Cinemas baru di buka di 1shamelin
TGV CINEMAS

heeee..walaupun mall ini baru di buka dan banyak lagi kedai yang tak buka
tapi dari pandangan aku tempat ini berpotensi dan strategik untuk jadi shopping mall
ternama tidak lama lagi.. + tempat latihan badminton + bowling + karaoke + wayang
nak kate kire tempat ini lengkap la dengan semua..

kita tunggu ja sampai semua kedai buka...
then baru nilai habis...
tapi toilet dia memang tiptop la :)


8 comments

AkUfiZA™ said...

Wah! Bertambah lagi la tempat pembuangan duit, haha~

AbgferOz said...

akufiza : hahaha.. saboe jela :P

abah khalisha said...

dah bg link kat kaki tengok wayang.hehehe

AbgFeroZ said...

abah : hahaha.. laju je diaorg nie.. port mcam 5star lagi :P

asyraf ahmad said...

wah...not bad tmpt wayang die...haha..sape developer?
hahaha..taiko2 besar jugak yg huntung...hahaha

happy 2012
semoga tahun ni lebih baik!

acap
Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

AbgFeroZ said...

asyraf : heee.. biase la tuh... :) pegi cuci mata je.. tak tgok pown :P

MaYa MustWany said...

wah dekat ni..
lengkap semua ni..menarik.nanti nak survey2 la..jom2.

AbgferOz said...

maya : adeii.. dekat ka ? jum2 lepak.. meh la pndan jaya :)

Powered by Blogger.