Sunday, July 31, 2011

Kesesakan Sebelum Ramadhan di CarefOur Wangsa Maju

10

 ramai orang beratur nak bayar...
 kaunter tutup..
 barangan makanan untuk bulan ramadhan
 sesak 1/2-1 jam beratur sahaja...
 adehhh... hari ahad tak semua kaunter buka...
mereka yang tak tahan beratur hanya 
tinggalkan barang mereka pilih terus balik...

p/s... harap2 hari lain tak seperti hari ahad... 
FULL

Saturday, July 30, 2011

Kad Poster Bulan Ramadhan

2

Kad Poster Bulan Ramadhan

Kad Kartun Ramadhan

Sumber : GoOgle.CoM

Friday, July 29, 2011

Khairul Fahmi Che Mat

12

Khairul Fahmi Che Mat

siapakah beliau ?
Khairul Fahmi Che Mat merupakan 
penjaga gol harimau malaya (MALAYSIA)
merupakan antara penjaga gol terbaik di Malaysia...

weee...thanks to khairul fahmi 
traffic blog aku hari nie meningkat lebih dari yang biasa...
suke suke suke...

thanks juga untuk apek coz berjaya
menyelamatkan beberapa tendangan bahaya dari
singapura semalam...
i luv apek 
 gambar terbaik semalam

Ramai Orang Suka Berjanji tapi...

9

Berjanji

Senang ja untuk berjanji tapi 
bukan mudah untuk menunaikannya..
so kepada yang suka berjanji tuh pastikan apa yang anda
janjikan mampu untuk anda tunaikan...
jangan janji tinggal janji

sekarang ni dah ramai orang suka berjanji...
blogger skrang pown dah pandai janji tapi ada segelintir
blogger ini yang TIDAK PANDAI TUNAIKAN JANJI
bukan main lagi blogger2 ini buat entry follower ke 1000
akan dapat topup rm10 tpi haram.. sampai ke sudah topup tuh
tak sampai2.. isk isk isk.. bukan berharap sangat..
cuma bila dah berjanji maka.. tunaikan lah...

ada juga blogger baru tukar .com ini buat promosi
nak promote banner orang kat blog baru dia....
penat-penat aku edit, buat banner baru bile
di kasi kat blogger tuh sampai ke sudah
banner aku tak dipasang di blognya... kalu taknak
promote banner orang tak payah la berjanji..
nie menyusahkan orang plak kna buat banner lepas tuh
tak letak plak kat blog dia.. last2 letak banner tuh kat blog
sendiri ja... geram punya pasal...
menyumpah gak la skejab...fuhh... saboe jela...

kepada mereka-mereka ini...
sempena dengan bulan ramdhan yang hampir tiba ini
aku halalkan dan ikhlaskan ape yang telah berlalu...
tapi ingatlah wahai teman..
bila berjanji cubalah untuk tunaikan...
kalu tak mampu tunaikan janganlah BERJANJI...

p/s... ada tak janji aku yang belum tunaikan kat korank2 ?
heeee... kalu ada bagitau.. takut2 terlupa...

Thursday, July 28, 2011

Keputusan penuh Malaysia vs singapura

6

perlawanan yang menarik ditunjukkan
oleh kedua-dua pasukan... Semuanya seperti diramal sang biawak
still dengan lasernya he he he
ksian penjaga gol singapura...

Khairul fahmi che mat penyelamat
pasukan malaysia apabila berjaya menepis dan
menangkap banyak percubaan pasukan singapura....
separuh masa pertama berakhir dengan 0-0

Separuh masa kedua minit yang ke 57
safee sali berjaya menjaringkan gol
pertama perlawanan...
Minit ke 72 singapura berjaya menyamakan kedudukan 1-1 agregat 6-4
Pemain singapura tulang reput ek ?
asyik sakit ja...banyak membuang masa...
Kalu takut jangan main b0la la...

Malaysia tewas 1-1 agregat 4-6

Live Streaming Malaysia vs Singapura

7


Live Streaming Malaysia vs Singapore
hari ni semangat lebih tetiba...
semangat nak baham singapore
FacebOok aku Bertukar Profile Picture...

bukan aku sahaja yang tukar rupa profile..
ramai lagi penyokong2 bola sepak Malaysia yang
tukar gambar profile facebook diaorg untuk menyokong
team Malaysia bagi membahan team singapore

Hantu Kak Limah 
Penyokong Setia Pasukan Malaysia

ramai2 lah kita berdoa agar team kita menang lawan
team singapura malam ini...
anda juga boleh saksikan perlawanan malam ini di
ASTRO ARENA dan Tv1 pada pukul 8.30malam...
....TERBAEKKKK...
tiket 85 000 dah habis.. tengok depan tv jela...

p/s... kami semua sudah.. anda bila lagi ?

Cek nuffnang sampai dah..

11

 

yeyy... Sampai juga cek nuffnang nie walaupun 
tak banyak tapi alhamdulillah lepas gak buat aku 
pi program kat pahang nanti he he he....
mekaseh nuffnang...

Heee... Tgah tgu satu lagi cek nuff, says dan churpchurp 
lepas gak beli baju raya he he he...
mekaceh semua yang t0l0ng penuhkan tabung aku 
dengan traffic anda semua...

harap korang juga akan murah rezeki macam aku.. walaupun
tak banyak tapi berbaloi-baloi...

TIPS UNTUK MENDAPATKAN BE dari NUFFNANG

BE dah tinggal satu.. harap2 bulan ramdhan nie dapat
la BE bebanyak sikit coz lepas raya nanti jadi kayap balik...
jangan lupa ramadhan nanti kita berbuka puasa ramai2 :)

P/s... Sayang korang lebey lah he he he....

Wednesday, July 27, 2011

Iklan PERCUMA kepada member JiwarOsak

12


fuhhhhhh..... akhirnya target aku untuk capai
3000 follower tercapai juga..
kini aku nak membalas jasa anda, anda dan anda semua..
untuk membantu traffic dan follower anda juga bertambah...

heee bertambah ke ?
bertambah atau tidak itu taktau la...
tapi kalu tak cuba mane nak tau kan ? hik hik hik...
anda semua TIDAK PERLU buat entry,
TIDAK PERLU follow kalu tak sudi,
dan TIDAK PERLU komen kalu tak suka..

anda cuma perlu klick banner di atas
dan isikan url anda dan url banner anda...
itu SAHAJA yang diperlukan...

TETAPI AWAS anda tidak dibenarkan letak url
says, churpchurp mahupun apa sahaja
yang SEANGKATAN dengannya...

Iklan ini HANYA Akan KEKAL untuk jangka masa 5jam SAHAJA...
heee... tak boleh letak lama-lama... orang lain pon nak juga...
tak baik woOoo tamak.. siapa CEPAT dia DAPAT...

Thanks kepada Semua yang still SUPPORT JIWAROSAK
walaupun BLOG ini TAK BEST macam blog2 lain...
...TERIMA KASIH KEPADA SEMUA...

Tuesday, July 26, 2011

Kfc Berjaya Time Square Bersama Blogger

23

muke tahan kentot kah kah kah

semalam ada sorang blogger call aku tanya nak lepak tak...
mula2 tuh memang malas gak nak lepak malam nie.. heee..
tpi disebabkan blogger tuh baik dan rajin gak singgah blog aku
so aku pun bersetuju la lepak dengan blogger ni...
dalam kul 6.30ptg aku keluar rumah dan dalam ku. 
7.15mlm sampai di berjaya time square..

biasa la kalu dah kul 6 tuh 
mmg sesak la jalan dekat pudu..
heee...ingat da sampai lewat
rupa-rupanya blogger tuh tak sampai lagi.. 
fuhhh... heee.. dia tersangkut kat jalan agi..
heeee... dalam kul 7.45 baru beliau sampai time square...
janji nak jumpa kat kfc.. 
tpi bila tanya kfc tingkat brape blogger nie taktau heee...
aku pown redah la kfc kat tingkat 4 kalu tak silap... 
tpi kfc kat situ dah tutup rupanya..
bertukar jadi mc donalds plak.. isk isk isk.. 
akhirnya.. lepas dekat 10minit pusing2
jumpa gak aku kfc bawah tanah.. isk isk isk.. 
fuhh... letih sehh...

aku da nampak blogger nie dengan member dia... 
heee.. nak pekena sat la dia..
aku call la dia.. sis.. sori la tak jumpa la kfc... 
balik jela ekk.. heee...
alaaa.. kat kfc ni haa.. betoi2 depan kfc ni... 
janganlaa.. kata sis.. 
 hhihihih..

kesian arr plak main2 hihihi aku terus keluar 
dari sebalik tiang depan kfc sambil gelak
hik hik hik dekat 1 jam setengah gak la 
bergosip dengan dia kat situ.. 
tentang blog, blogger, traffic,
vote, contest dan mcam2 lagi la...
 dalam kul 9.30mlm kitaorg gerak la balik...
blogger yang di maksudkan adalah sis mialiana hik hik hik


sesi prOmote
jom kenali blogger kamus dunia : TaO taU AjeR
jom tengok amoi cumel tpi garang : AmOi
blogger pemes yang peramah : Fathiah
skOdeng blOgger Cute : Cik Farah
kenali blogger hebat ini : Depalma SP

Monday, July 25, 2011

Free Backlink + Traffic + Follower

13

Blog Community

Assalamualaikum kepada semua blogger...
hari ini aku nak share sedikit cara untuk tambah
backlinks + traffic dan follower untuk blogger-blogger
baru mahupun yang lama...

sebenarnya cara ini dah lama aku gunakan untuk members2
yang sudi backlink dengan aku.. tpi disebabkan PageRank aku tetiba
jatuh ke PR2 menyebabkan aku start balik cara ini..

Caranya Senang Sahaja

anda cuma perlu buat entry macam biasa sahaja..
apa yang anda perlu lakukan adalah
tambah sahaja text untuk promote rakan anda yang laen
dan rakan anda juga akan promote anda balik..

dengan itu anda akan mendapat traffic + backlink
dari entry rakan anda tersebut....
lagi ramai yang backlink dengan anda
lagi cepat PAGERANK anda naik..


contoh :
Jom kenali blogger keCoh : AbgferOz

or

Jom Gegar blOg ini : AbgferOz

letakkan di bwah entry korank... 
kire mcam sesi promote member2 la...
anda juga boleh buat sama rakan2 anda yang lain....

kepada yang telah backlink dengan saya
sila tinggalkan links entry tersebut utk 
saya promote kembali blog anda... 
Thanks...

p/s...selamat ber backlinks :)~

Sunday, July 24, 2011

Se Petang Bersama Arnab Angora Tersayang

20

 si hitam manje makan nak bersuap.. mcam tuan dia gak :)~
 mak den yang try2 suapkan si hitam
 si puteh pown nak try gak suap2
 si eby yg try nak ngorat si comel
 si comel kuar jalan2
 si comel pown nak suap2 gak...
 si hitam tak terkecuali di suap oleh tuan dye...
 si hitam yang sopan.... arnab kesayangan abg aku...
 si comel cari makanan
 si puteh dngan si hitam dok tunggu makanan
 heeee... mane muat bekas tuh dedua dok berebut mkanan
 si eby main nyuruk2
heeee... akhirnya keluar gak dia dari tempat soroknya...

p/s... hari manja2 arnab sedunia :)~
heeee...

Saturday, July 23, 2011

Paintball + FlyingfOx + Memanah di Extreme Park

6

 taklimat sebelum naik flying fox
 awek cumel mane tah... 
tetiba peace depan camera hik hik..
 extreme challenge by TM
 gigil yob panjat tiang tuh.. keh keh
 kawan aku si firdaus adim dah ready nak 
you jump i jump :)
 memanah target lagi susah dari memanah hati 
anak dara orang :)~
 tempat paintball dia terbaek beb... luas dan extreme :)
heeee kesian abg tuh dah terduduk 
dah kna buli dngan kitaorg...

Shah Alam Extreme Park
Tempat : Sebelah Stadium Mini Shah Alam
Contact : Nazri@Moji : 012-2442454
hafiz : 013-2280778
Website : http://hikersclimber.com

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More