Tuesday, May 31, 2011

Altimet saMbut bUfday deNgan AbgferOz

8

AbgferOz
bUfday gUrl
geNg vOlunteer perhimpunan 1 juta belia
Altimet AbgferOz Azizulhasni Awang
Altimet mengetuai bacaan doa..
Azlan Iskandar, Altimet, Afiah, Azizulhasni Awang
4 A for them

p/s... weee... seronok that time.. diaorg peramah agi..
besh2.. lepas nie nak tangkap gmbar dngan sapew lagi ekk..

Mohd Azlan Iskandar with AbgferOz

14

icOn vOlunteer Mohd Azlan Iskandar
(Pemain Squash Negara)
leaders volunteer
i vOlunteer what about you ?
Mohd Azlan Iskandar suruh vOte blOg ferOz
hik hik hik gOoOOood...

p/s... wugi woOoo sape tak juin
jadi volunteer himpunan 1 juta belia

Wednesday, May 25, 2011

Himpunan 1 Juta Belia Di Putrajaya

5

Himpunan 1 Juta Belia
27-29 MEI 2011
PRESINT 4 Dan Sekitar Putrajaya

kepada sesiapa yang masih belum pasti lagi cepat2 pastikan
diri anda untuk menghadirkan diri di kemuncak
hari belia negara yang julung kali di adakan
dengan lebih 200 aktiviti diadakan...
TERMASUK JOM HEBOH

KEPADA YANG BERMINAT MENJADI SUKARELAWAN
anda boleh msg ke facebOok saya AbgferOz@yahoo.com
1. Nama Penuh.
2. No. Ic
3. No. Hp
4. Email

Hanya Makanan disediakan Untuk Sukarelawan..

Jangan Lupa Undi BLOG FEROZ
untuk pertandingan blog anjuran DIGI..
vOte di Sini...
login with fb kemudian klick allowed
kemudian tarek bwah skali dan salin perkataan diberi
last klick VOTE

p/s... Jangan Lupe VOTE SETIAP HARI..
hik hik hik..

Tuesday, May 24, 2011

AkuBloggerTegar mOdeL Pantene ?

21


ehem ehemm.. ada ape2 ke tetiba je bubuh gmbar
si Alin @ akubloggertegar kat blog nie ?
hahaha...

Sebenarnya si aLin ni masuk bertanding
pertandingan Pantene untuk pemenang mingguan
so si aLin ni mintak la tOlong
kwan2 blOgger supaya tlong vOte dia
untuk memenangi pertandingan ni..
so di harap blogger2 tolong la ek vOte
dia.. kesian da dia nak nanes da tuh korang tak vOte dia..

Cara-Cara nak vOte..
click ALLOW->LIKE->JOIN->VOTE
kalu masih taktau gi mane nak vOte
anda boleh rujuk terus ke blog alin

MARILAH kita SAMA-sama VOTE

p/s...Jom vOTe seSaMe blOgger

Monday, May 23, 2011

Facebook Smileys Chat EmoticOn

17

Facebook Smileys Chat EmoticOn

halOoooOoo geng gila chat faCebOok..
hik hik hik..
disebabkan borink tatau nak post ape ari nie.. so aku share la
sket info yang boleh dipakai time
chat or date di chatbox facebook..

emotion facebook ni boleh dipakai tanpa waswas
untuk mengorat, datink, memancing, dan beramas mesra
sesama kita.. hik hik..

SELAMAT MENCUBA...

p/s... ada tak orang nak ngorat saya ??
hek hek hek..

Sunday, May 22, 2011

Tutorial Elak Pendatang Tanpa Izin Blog

21

Kartun Pendatang

Assalamualaikum Bloggers.. Entry Hari ini ku tujukan khas untuk
bloggers yang blognya hari2 didatangi url pendatang
sperti bit.ly, ow.ly, whir.li

sebenarnya tak salah menggunakan url diatas..
tpi dikuatiri url di atas digunakan oleh mreka2 yang
blogwalking menggunakan software.. iaitu
blogwalking tanpa memasuki blog kita...
sekarang nie macam2 jenis software dikeluarkan bgi
mempermudahkan mreka2 ini meninggalkan jejak ke
ke berpuluh-puluh blog..

Entry ini bertujuan untuk LOCK or mengunci
shoutmix anda dari didatangi oleh pendatang2 tak cOmei tersebut..

Cara-cara Mengunci Shoutmix..
1. gunakan shoutmix utk chatbox anda.. register disini..
(kalu dah ada trus ja login ke shoutmix)
2. Setelah selesai register... login ke shoutmix.. kemudian
tgok di security dan klick pada website lock.
masukkan url blog anda..dan save setting..
(shoutmix hanya boleh digunakan di url anda)

3. back to setting.. kemudian klick pada ban control
dan masukkan url pendatang yang tidak dikehendaki
di situ dan klick add..
(anda bleh add sebnyak mana yg anda suka..)

4. dah siap..

p/s...tak perlukan imigresen untuk
bantras pendatang tanpa izin blOg :)~

JOM BANTRAS PENDATANG

Saturday, May 21, 2011

Trailer Nur Kasih The Movie

12


Trailer Nur Kasih The Movie

Kini di Pawagam..
Kepada sesiapa yang belum menonton boleh menonton
sekarang.. kalu takda teman bley ajak saya skali..
tpi kna blanje sya la hahaha..
hik hik hik...

p/s... malas la plak nak bratur beli tiket :)~
teman p0wn tarak...

Thursday, May 19, 2011

TelurDiBasuh Tinggal Kenangan

25

TELURDIBASUH tinggal KENANGAN

pagi tadi tengah2 sedap blogwalking aku terbace plak
1 entry ni yang berkisarkan tentang telordibasuh..
mula2 mcam tak percaya coz baru ja dia ping entry blog dia minggu lepas
kat port blogger... tpi bile di tgok blog beliau yg 400 online
dan shoutmix yang penuh ucapan takziah aku mulai percaya yang telurdibasuh
kini telah tiada... sedih aku sorank demi seorang blogger
yang sportting meninggalkan kita.. terasa ja hayat ini pendek..
terasa ja mcam esok2 hari kita plak yang akan tiba..
adehh... sedih plak nak taep entry kali ini..
terasa sehh..

ini ucapan yang di ambil dari blog arwah
dari abang telor :
(8 hours ago)
hakim sekarang ni masih berada di wad ICU hospital putrajaya,
dia kena jangkitan paru2, tak boleh bernafas sendiri, paru2 dia jd keras..
minta tolong ye sama2 kita mendoakan kesejahteraan untuk dia.

(40 minutes ago)
innalillahiwannilaihirajiun..
Abdul Hakim Bin Mohd Kamal..
Adikku yg tersayang telah kembali ke rahmatullah.. sama2 kita mendoakan
kerahmatan dan keampunan padanya.. =(


AL-FATIHAH UNTUK TELURDIBASUH...
Semoga Roh Arwah di tempatkan dikalangan orang-orang yang beriman...


p/s... sama-samalah kita mendoakan arwah...



(40 minutes ago)

Wednesday, May 18, 2011

BlOgger dOmain .coM beLagak sOMboNg ?

23

Soalan fOrmspRing dari kawaN2

soalan pertama dari kawan blogger berbunyi
 bagaimana nak pemeskan blog ?

adehh.. sebenarnya ferOz pOn taktau sngat
macam mane na pemeskan blog
coz blog ferOz pon bkan nye pemes mana pon..
tpi sni ada sikit tips mcam mane nak upkan blog anda spaya lebih dikenali..
1. rajin2 lah blogwalking di blog yang berbeza-beza..
2. rajin2 lah comment entry terbaru blogger2 lain..
3. rajin2 lah follow orang supaya blog anda juga akan di follow oleh
blogger lain..
4. ping blog anda di  pOrt blOgger
5. gunakan perkataan dan ejaan yang betul supaya
dapat menarik traffic dari gOogle dan yahOo
6. beraMas meSra la sesama blogger spaya
blog anda tidak lekang dari pengunjung..

kepada soalan kedua..
bila nak tukar domain ?

sebenarnya yop dah lame nak tukar .com
dah ramai dah yop survey dan tanye.. tpi kebanyakkan hasil survey yop
ke atas blogger domain .com ini tidak memuaskan hati...
mereka dah lama pkai .com tpi still jwab taktau mcam mane nak buat pembayaran,
mcam mane nak tukar setting.. dan paling tak sopan ada yang menjawab
tukar .com ni susah... langsung tidak beri semangat...
(cara menjawab mcam tidak berminat untuk berkongsi)
adehhh.. terus ilang semangat nak tukar .com..
so biarkan jela yop dengan blogspot agar yop tidak
menjadi seperti mereka-mereka diatas...

p/s... Bukan semua blogger domain .com macam mereka2 diatas
maybe naseb yop yang silap orang bertanye...

Hanya Kerana Nokia N95 8Gb

12

Nokia N95 8GB
 semalam i call you, you tak answer.. eh eh.. silap plakk..
ape la mabuk sat tetiba nie.. isk isk..
semlam tgah sedap2 lepak tetiba teringat nak pi
 tukar keypad hp nokia n95 8gb kat low yatt ...
so singgah la aku di low yatt.. bile naek ja tingkat 1 pusing2 la aku
cari kedai hp yang agak2 murah boleh tanya harga..
tpi bile singgah kedai pertama harga keypad aja rm20 blum suruh psang lagi..
adehhh.. keypad aja dah mahal.. isk isk.. dah lew aku
tak reti nak pasang.. pandai tekan2 ja..
hik hik hik..

disebabkan kedai hp belambak di low yatt nie so aku pown pusing2
la kat sini.. masuk kedai nie tgok2 cover hp nokia n95 8gb harga rm5
ja.. fuhh murah gilew.. bile tnya tokei kedai tuh dia bley tnye aku balek
anda ini pemborong ka ? adehh.. silap masuk kedai pemborong plak
hik hik hik..

agak2 da dkat 6 or 7 kedai aku singgah
rata2 harga utk pasang + keypad nokia n95 8gb
adalah rm50 - rm80 isk isk isk..
mahal seh.. kalu hp biase dalam rm10-15 jew siap pasang lagi
aduyaii.. ble masuk n95 8gb jew trus naek..
disebabkan ta puas ati dngan harga tuh so aku blah mcam tuh ja
dengan button keypad yg rongak di hp ku..

mlam tuh pergi la pasar mlam.. singgah kat gerai hp psar mlam..
hari tuh dia letak rm15 utk siap psang tpi aku jual mahal konon
then dia turun rm10 aku ckap mahal gak hahaha..
last2 malam tadi dia perli aku.. ari tuh wa sda letak rm10
u tak mau.. skrang rm15.. aduyai.. aku kna perli plak..
jgan la boss ari tuh wa tarak bwa duet la.. bank offline..
(tipu sunat) ini hari wa sda dtang mau tukar
hihihih.. dah siap tkar feroz tnye balek tokei brapa harga ?
si tokei perli aku skali agi.. kalu wa ckap rm12 lu mau kasi ka ?
adehh kna lagi.. hahaha sabor jela..
hik hik hik..

akhirnya dpat gak tkar keypad nokia n95 8gb dngan
harga rm10 yeyyy..
aku berjaya save rm40++

p/s...jgan biarkan kemalasan merugikan anda...

Tuesday, May 17, 2011

JoM LiKe JiwarOsak Fan Page

12

Fan Page JiwarOsak
 
Akhirnya setelah beberapa bulan wujudkan fan page nie
kini fan page ini dah ada 800 kwan2 yang sudi like..
walaupun kawan2 yang sudi like tak sebanyak kawan2 yang sudi
fOllOw tpi aku tetap bersyukur kerana 800
bukan angka yang sedikit...
 
disiNi aku nak Ucapkan ribuan teriMa kasih diatas
suppOrt dan galakan yang di berikan oleh mereka2 ini yang sudi
Like Fan Page ini.. thanks juga di ucapkan kepada foLLower
blOg ini.. taNpa mereka siapalah saya dalam dunia blOg ini..
 
kepada yang belum LIKE tuh meh la
suppOrt blOg jiwarOsak...
 
anak kuda makan rOti
anak unta hampir mati
kalu kita saling menasihati
kelak kita berjaya nanti...
 
p/s... pantun nasihat ke pantun ape aku p0wn taktau..
hik hik hik.
(mOod taraM)

Tempat Memanah Baru Di Buka di TiMe sQuare

8

Tempat Memanah yang baru di buka di Time sQuare..
wee... semalam sblum pelancaran hari belia WPKL di bukit bintang
oleh TPM aku sempat lagi pusing2 time square cuci mata..
sedang ku lepak pusing2 singgah di bowlink kowt2 terjmpa kwan2
tngah main bowlink bley gak juin...tpi laen plak yg aku jmpa..

tempat memanah yang baru di buka itu hanya bersebelahan dengan
tempat bowlink... fuhh pesaing tetap bowlink dah nie..
tempat memanah ini boleh memuatkan lebih kureng 15 org 
dalam 1 masa.. kalu tak silap..
dengan kadar bayaran rm10 untuk 1 game..

waktu aku mlawat tuh ada la dlam 15 orang kat situ dan 
4 orang tengah memanah.. samada ramai yg masih taktau
ataupun dah nak masuk maghrib orang stanby nak pi solat..
hik hik hik...

mungkin satu hari nnti feroz akan dtang dngan kwan2 untuk
mencuba memanah plak.. asyik bowlink ja bosan gak kan..
kna try memanah gak skali skala..

p/s.. kan besh kalu buka tempat menembak plak kat time square 
hik hik hik....

Taklimat Hari Belia daN Bazar Masjid Jamek

8

Gelang tangan dan spek mata baru...

weee... fuhh akhirnya pelancaran hari belia di bukit bintang
oleh timbalan Perdana Menteri berjalan sebaiknya..

cerita bermula 2 hari lepas, aku hadir taklimat untuk volunteer khas di
blok c bukit jalil.. taklimat ini diadakan untuk ketua-ketua volunteer
bgi memastikan perhimpunan 1 juta belia di jalankan dengan jayanya..
tgas kitaorg membahagikan dan melancarkan pergerakan 3000 volunteer
yang bakal membantu untuk perhimpunan 1 juta belia di putrajaya..

disebabkan aku ini terlampau la gila chat di fb.. kdang2 terlajak
borak smpai ta prasan dah kul 4 pagi.. padahal esok na kna bgun kul 6pg
isk isk isk.. esok nye bgun awai pi la bukit jalil.. tak smpai 30minit
dah berzikir aku tersengguk sengguk dngar ceramah.. hik hik hik..
tak senonoh kan aku nie hahaha..

naseb sekejab jew terlelap..
kalu tak rugi ja aku bgun awal... hahaha..
disebabkan taklimat habis awal.. dalam kul 5.30ptg
aku pon singgah lew ke bazar masjid jamek
pusing punya pusing berkenan plak kat gelang dengan spek tuh..
harga p0n bley tahan.. gelang tangan rm15 dan spek tada power rm10
hik hik hik saje pkai spek tada power
konon2 skema.. nmpak baek gitu..
hik hik hik...
akhirnya gelang masam aku dah bley di simpan di muzium :)

p/s... ada tak orang nak tlong picit badan feroz ?
letey baru balek sambutan hari belia di bukit bintang..

Sambutan Hari Belia Negara 2011 KBS

6


Sambutan Hari Belia akan diadakan pada 15mei 2011
bertempat di Jalan Bukit Bintang
Pelbagai acara akan di jalankan...
Pelancaran akan berlangsung pada pukul 8mlam..


Anjuran KEMENTERIAN BELIA DAN SUKAN KBS

p/s... meh la datang ferOz jadi volunteer that day :)~

Pulau Orang Utan Bukit Merah LaketOwn ResOrt

6

Bukit Merah LaketOwn Resort
Sebelum Berangkat ke Pulau Orang Utan
Bukit Merah Laketown ResOrt
adik ku yang pOyo pOsing jew..
aku yang seMpat mnyeMpit tiMe dia pOsiNg..
Yeyy.. da sMpai Pulau Orang Utan
WelCome tO pUlau Orang Hutan Bukit Merah Laketown
Kawan sape la yang pOsing tuh ??
sempat lagi dia bergaya time pkai pampers.. hahaha
tgOkk.. dia p0wn pandai windu kat makwe dia..
tgOk bawak laptop nak update blOg tpi lupe bwak cable hp :)~
AbgferOz da siMpLe persOn witH siMpLe Life..
(bajet hOwt pakai sluar pendek dngan slipar jamban)

hik hik hik.. storyline aku time berada
di perak telah selesai.. ini la aktivit aku selama sehari setengah berada
di perak seblum berangkat ke perlis untuk teman abang aku melapor
diri di tempat kerja baru beliau di kuala perlis..
nantikan storyline time di perlis plak.. hik hik hik..

p/s... gmbar laen bley comment gmbar aku jgan coMment
hak hak hak :)~

Wednesday, May 11, 2011

Kursus Jahitan dan Solekan PERCUMA

6

jahitan
Alatan sOlekan..

Kursus Jahitan dan Solekan PERCUMA
Kursus ini limited terhad kepada 40 org sahaja..
khas kepada mereka2 yang berusia 15-25thn shaja..
bertempat di Kompleks Belia dan Sukan Kg Pandan WPKL
di adakan pada setiap hari ahad 5-6 jam selama 7 minggu

Kepada yang Berminat boleh SMS
Nama Penuh :
No Ic :
Alamat Rumah :
No. Hp :

ke nombor -------
(anda akan dihubungi oleh pejabat belia sekiranya terpilih..)

Anjuran Pejabat Belia dan Sukan Kawasan Bukit Bintang
p/s.. Ini sahaja yang saya tau..
kalu terpilih diaorg akan call anda sendiri..
(SIAPA CEPAT DIA DAPAT)

UPDATE : DAH PENUH
CLOSED ALREADY

zOo taiPing, Perak dan kuey teow gOreng dOLi

23

Permandangan di tepi zOo Taiping, Perak

view yang cOmei di zOo taipiNg
kami yang berehat cuci mata :)~
Singgah makan di kuey teOw gOreng dOli..
(pemes di perak)
menanti makanan tiba O.o
dak gemOx yang kebuluran :)~
Ini aku Punye :P
kuey teow gOreng sPecIaL RM9..
OpppsSs.. lupe dOa pLak.. hihihi..
abang aku yang seNget.. hahaha..

p/s... jangan lupe singgah di zOo taiping kedua terbesar di Malaysia (kalu tak silap)
dan kuey teow gOreng dOli yang sedap :)~
entry bergambar selama seminggu :)~

Tuesday, May 10, 2011

Padang Besar, Perlis Sempadan Thailand

10

Padang Besar, Perlis

adehhh.. ari nie hari ke 3 aku lepak kat kangar, perlis nie..
adehh ingat smlam dah bley balek ke perak..tpi
disebabkan oleh msalah yang tak dpat dielakkan
terpaksa la stay kat hotel untuk sehari lagi...
isk isk iskk...

semalam singgah lagi di padang besar.. tpi padang besar hari isnin
berbeza besar dngan hari ahad.. isk isk isk..
knapa aku ckap mcam nie ?
hari ahad penuh pengunjung yang shopping dan cuci mata
kat padang besar nie.. gerai2 dan bazar2 penuh di sni smpai
rambang mata la nak tgok barang.. awek comel2
tak lepas mata memandang.. tpi sebaliknya hari isnin
padang besar tidak semesra hari ahad.. kedai juga tidak bnyak
yang di buka.. tpi harga pada hari isnin boleh ditawar2
dngan harga yang lebih murah :)~
(awek takda nak cuci mata...)
uwaaa...

p/s... nak pi padang besar shopping pi la hari ahad
baru meriahh dan bnyak pilihann...

Sunday, May 8, 2011

BerCuti di KaNgar, Perlis

12

Hotel Kangar yang Selesa..
Rm120 Semalam utk 4/5 orang..(wireless free)

weee.. akhirnya.. bertolak dari kL dari hari jumaat pagi, hari ahad tengahari baru
sampai ke destinasi yang dituju iaitu Kangar, Perlis..
isk isk isk.. lame kan.. hahaha..
mane tak lama nya.. hari jumaat balek kampung ku di depan laketown
bukit merah then hari sabtu pusing2 taiping, ipoh, perak..
pergi pusing2 zoo taiping, makan koew tiaw goreng special DOLI,
then pergi lepak kat laketown bukit merah.. adik aku teringin sngat
nak jumpa sdara dia yg berbulu lebat tuh.. isk isk..
pulau orang hutan.. bukan maen happy lagi dia smlam..
hak hak hak...

malam sabtu tuh plak sempat lagi kitaorg keluar.. ingat nak pergi
pasar mlam jew saja cuci2 mata.. tpi tutup la plak..
so kitaorg ambik keputusan untuk makan durian..
weee... sampai 5 bijik gak la durian di tibai...
hik hik hik..

ahad pagi kitaorg bertolak la ke kangar, perlis..
walaupun taktau dimane letaknya kangar nie..
tpi berkat tunjuk ajar si papan tanda akhirnya smpai la gak ke kangar nie..
weee....

penat pusing2 cari banggunan ehem ehem untuk lapor diri abg aku esok
kitaorg sempat lagi singgah ke padang besar untuk shopping2,
bersebelahan sempadan thailand... wahhh bukan main
rambang mata lagi dok tgok barang2 berkualiti dngan
harga yang murah2.. tpi sayangnya..
panas gilew taktau nak beli apa..
so beli sikit2 ja..
(takda cenderahati untuk korank)

p/s.. gambar2 akan di upload bile balek kL..
cable tak bwak :)~

Thursday, May 5, 2011

DIGI WwwOw Award Semakin Hangat

9


weee... masuk minggu ke 2.. undian WwwOw Award
by DIGI nie semakin hangat.. kedudukan rank setiap blog
berubah2.. tak boleh nak kekalkan rank blog kalu takda vote
setiap hari.. isk isk isk...
sob sob sob.. aku dah jatuh rank 4

disebabkan setiap category menawarkan hadiah lumayan sebanyak
RM5000 maka terlampau-lampau lah banyaknya blogger yang
menyertai contest nie.. sebanyak 16 category ditawarkan
untuk dimenangi... kepada yang belum menyertainya.. dan berminat.. anda masih
boleh menyertai pertandingan ini disebabkan contest hanya
 berakhir pada 20 Jun 2011...

sebelum anda menyertai pertandingan tuh ape lagi..
tolong la vOte untuk blOg aku.. hik hik hik klick sini
pastikan anda tidak menyertai category must follow personality
coz tuh category ferOz hahahaha.. jangan la tmbah persaingan..
hahahaha...(guwau2)

Kepada Yang Membaca ENTRY nie TOLONG
la VOTE untuk BLOG FerOz nie ekk..

p/s... anda bOLEH VOTE untuk blog FerOz HARI-HARI
hik hik hik...

Wednesday, May 4, 2011

Tarikh Sambutan Hari Ibu Malaysia 2011

6

Selamat Menyambut Hari Ibu Malaysia 2011

Hari Ibu Malaysia 2011 disambut pada 8 MEI 2011
iaitu pada HARI AHAD ini..

so... kepada sesiapa yang blum lagi beli hadiah boleh cepat2
ambik cuti pi cari hadiah.. tak pown bley cari online ja skrang nie..
hik hik hik.. kalu ada hadiah lebey boley kasi ferOz k..
hahahaah..

p/s... Selamat Hari Ibu Malaysia 2011 :)~

Game Lucah yang Terlampau ?

22

Game Lucah ...

yeyyy... setiap hari selasa dan sabtu mesti ada psar mlam kat dengan
kwsan umah aku....mesti tak miss la pi psar mlam lepas tuh mesti
singgah sat kat cybercafe.. setiap kali ada pasar mlam je confirm2
cybercafe penuh...tengah sedap2 tgok dak2 maen game tetiba
ada game tuh bertukar jadi game sex.. biar btoi..
dengan selamber ja dak tuh maen game sex pdahal cybercafe tuh penuh..
mcam tak bersalah plak.. aku tgok dia buat dek jew..
dah la pakai songkok plak tuh.. ntah2 solat maghrib kat cybercafe pe ?
mak2 diaorg nie maen lepas jew ka ?

adehh...tgok dia takmoh off2 aku pon ketuk la songkok dia..
oitt2 dak kecik... ang maen game ape tuh ?
dah la pakai songkok.. maen game lucah plak..
dia blas dah game nie mcam nie la abg.. tgok sblah2 p0wn maen mcam nie..
level nie mmg ada sex sket.. dia jwab.. isk isk..
tak pdan dengan kecik umur bru 9-10 thn..
trus dia off game tuh then trus kuar dari cybercafe tuh..
(tau pown dia salah..)
hik hik hik.. ble dia bgun ape agi.. aku pown duduk la tempat
dia maen blog plak hik hik hik..

p/s... mak bapak kena pantau anak2 yang maen game nie...
bahaya sudaa...

Tuesday, May 3, 2011

pOrt blOgger Gegar tiMe sQuare

25


mereka2 yang dtang lewat...

blogger2 yang hadir lepakking pOrt blOgger
aku yang menyampaikan ceramah agama kat dak2 blogger..
hik hik hik...
Izzudin dan sis zOela
IcerOoM di Bangi
Izzudin dan Firdaus

weee... akhirnya menjadi gak lepakking pOrt blOgger
walaupun dah 2 kali terpaksa cancel coz ada hal yang takdapat
dielakkan.. isk isk isk...

planning akhir2 saat menjadi juga..
thanks to them yang hadir untuk lepakking pOrt blogger di time square..
1. Ida
6. Firdaus Othman
7. irfan

p/s... jum juin kitaorg gosip kat faCebOok - pOrt blOgger

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More