Header Ads

Tingkatkan Pelawat Blog Melalui FacebOok



Pelawat ke blog JiwarOsak.Com

facebook bukan sahaja tempat chat or mahupun game..
facebook juga banyak membantu dalam mempromosi sesuatu..
sedar tak anda facebook mampu menarik traffic yang tinggi ke blog ?

sedar tak sedar facebook banyak menyumbang traffic ke blog
jiwarosak.com dan banyak lagi blogger2 famous..
tapi.. tak semua orang rajin nak cerita
dari mana asal usul traffic blog diaorg...

so sini aku nak share sikit sebanyak macam mane nak dapat
traffic yang banyak dari facebook..
entry nie special utk mereka-mereka yang tak henti-henti
support blog aku dari awai blogspot sampailah ke .com

1. Add kawan kasi ramai..
2. Creates fanpage (rajin2 dapatkan LIKE)
3. gunakan aplikas ini AUTOPING
(setiap entry yang di post di blog akan auto post di
facebook profile dan fanpage)

tuh ja.. senang ja kan ?
heee.. semua orang boleh berjaya..
nak dan tidak ja :)

heee.. jangan lupe like fanpage den..

8 comments

Anis Anisa said...

bagus ni

AbgferOz said...

anis : heee.. syhhh..

Azhafizah[フィザ] said...

menarik ni >.<

cerita best said...

kita post dekat blog ke atau kt fb???bru semua dapat...plllzzz tolong pakjoe

AbgFeroZ said...

azhafizah : heee.. sila la cube :P

cerita best : kita post kat blog entry tu akan autoping di facebook dan fanpage..

! tulisan buruk ! said...

; giler best. terimakasih.

AbgferOz said...

tulisan buruk : heee.. thanks :)

BBlog said...

bgus x yah nk penat2 update kt sendiri
thnkz XD

Powered by Blogger.