Wednesday, December 14, 2011

Promosi Blog di Kenderaan Sempena Balik Kampung

6

 heeee.. dengan harga rm4.50 dapat promote seumur hidup kereta :P
heee.. promosi kat kereta :P

balik kampung.. WooOoowOoooOo balik kampung..
hati girangg..

heeee.. esok nak balik kampung kat perak..
then maybe singgah ke perlis rumah abang..

alang-alang nak merantau jauh baik promote blog kat kereta..
hik hik hik..
dengan hanya rm4.50 dapat beli sticker huruf nie..
pergi ja kat kedai repair motorsikal..
cakap je nak beli sticker huruf no plat motor
then mintak la huruf ikut website anda..

heeee.. senang ja kan..
murah pon murah.. tpi tampal kat kenderaan sndiri la..
JANGAN korang tampal kat kereta orang lain dah la..
sesia nanti owner dia cari korang.. hahaha
jangan cakap aku yang suruh plak..
sekeh sorang2 nanti...grrr...

heee.. maybe dalam beberapa hari or seminggu nie aku jarang update..
kalu ada entry pown maybe auto post ataupun
just untuk publish entry ja..

tenet kat sana tak laju macam kat kL..
so tak dapat la nak blogwalking kat blog rakan2 untuk tengok entry terbaru..
heee.. jangan marah naa...

p/s... doakan aku slamat pergi dan selamat kembali naa..

6 GigitaN:

wahhhhh...

pernah terfikir, tapi xsanggup lah kalo org kenal kereta.. nanti memacam leh jadi...

wah macam best jerk.tapi tkutlah nak promote takut tetiba ada secret admire lak serammmm..

sis dahlia : heee.. btoi2 bkan smua orang suka dngan blog kita.. tkut2 dia pecah keta jew :)

tpi slagi blog kita tak kacu orang or ngutuk org insyallah oke kot :P

mila : heee.. orang cute mcam anda memey la ramai peminat.. tak letak pown dah ada peminat :P

haha semoge selamat pergi dan selamat pulang ye :)

eksaited kemain die nak blk kampung eh.haha

erk..promosi blog kat kereta?hahaha xtau berani ke tak nak promote2 nie.kite nie blogger picisan je pon.hehe :)

emy : heee.. thanks.. takpe pecisan pown tak kesah :P janji blogger :P

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More