Saturday, December 10, 2011

Nokia N95 8Gb aku rOsak masuk air masin

5

nokia n95 8gb
nokia n95 8gb


grrrrr.....aduyaii... geramnya..
mcam mana la hp nie boleh masuk air plak
padahal jari dah lap dah sblum menaip msg..
isk isk isk..

minggu lepas aku pergi port dickson buat event familyday..
bila nak main banana boat aku pon simpan la hp dalam bag..
habis ja main banana boat ambik la handphone nak tgok
kot kot ada orang calling..

tangan dah lap kat baju yg lebih kureng basah gak..
tpi bley la.. air sikit jew..
ok la kowt nk balas msg..

tengah sesedap nak balas msg tetiba
keypad dia bercelaru tekan lain kluar lain..
arghhhh )@^&@%#)&@

so aku pown tutup la hp aku.. biar beberapa jam..
bila buka balik keypad 0 dan 5 tak bley tekan..
cissss.. takpe takpe.. jemur lagi..

last last sampai hari ini keypad 5 dah ok tapi keypad 0
masih sengal sengal ubi kledek..
isk isk isk..

elok nak anta kedai ..
si tokey kedai plak suruh datang isnin coz nak bercuti
argghhh... time nie la plak dia nak bercuti...
susah la mcam nie..
tak bley nak buat keje, tak bley nak berprogram,
apa pon tak bley...
 isk isk isk..

heeee.. off handphone utk 3 hari...
dapat MC percuma :)~
terbaekk...

5 GigitaN:

owh sadis sungguh hp kena ayaq masin...hakhak

nurathirah : haahah saboe jela.. duet duet.. hbis la..

ala bukan takat henpon je...tuan henpon pon lebih kurang je masuk air nye....hahaha

hphone rosak..1 hal yg slalu kita hadapi..tayar keta botak...1 hal lg..heheh smuanya prbelanjaan x djngka abg Feroz...:) prsoalannya...adakah kita brsedia? jom dptkn cara dblog sy...(^_^)

cik panadol : grrr.. shahahaa sott jew.. sekeh nak ?

zeyta : heee.. amboi2 nie business MLM ke ? hehehe.. sempat lagi promote

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More