kahwinkan arnab tak sabar nak dapat baby

 tengok diaorg masih romantik2..
err..dia malu2 gambar ditangkap

heee.. 2 hari lepas baru ja kahwinkan arnab-arnab nie..
time kahwin ta bley nak tangkap gambar
sensort.. kasi 2 hari dlu baru line clear nak tangkap gambar

hik hik hik..
harap2 cepat la dapat baby bley lelong2..
heee.. lepas nie jadi pakcik la aku nie ekk.. heee...

heee.. agak2 seminggu bley kluar baby tak ?
hahaha guna mesin masa doraemon :P
weee..
hik hik hik



8 comments

cikpjaz said...

lps ni jadi pakcik la kan..
mesti busy ngan 'anak2'..hahahah :p

gdsbnga said...

comellnyee arnab yang wane hitamm tuu . eh kenape telinge die ke bawah yang due ekor dekat atas tuu ? tapi still comell :D

AkUfiZA™ said...

pakcik kayooooo, weee~

AbgferOz said...

cikpjaz : hehehe.. tuh la.. ihihih

gadisbunga : jenis dia memey telinga ke bwah :)

akufiza : hahaha.. nak beli kew ? hahaha

cik panadol said...

huh gelap2 kaler arnab yag di kawenkan tu...sure anak-anak arnab ni pon nnt serupa itu bangla....hahahaha

syasyajohan said...

macam manalah kalau arnab tu tiba-tiba panggil "pakcik o pakcik".HAHA

AbgferOz said...

cik panadol : ahahah jaat je molot.. sekeh nak ?

syasya : hahaha trus jual je.. harga start rm1juta

MaYa MustWany said...

dulu de bela sepasang.then seekor mati.tinggal betina yang manja.dah besar,letak kat pondok.terus hilang.de orang ambik. (T_T)

Powered by Blogger.