Tuesday, December 27, 2011

ChatbOx Baru Gantikan Shoutmix Berbayar

20

chatbox baru

seperti yang kita tau shoutmix bakal mengakhiri zaman bujangnya
dengan zaman berbayarnya...

so kepada sesiapa yang belum lagi tukar shoutmix kepada
chatbox baru aku cadang gunakan fibox chat
kerana senang nak register, simple dan speed post yang laju
heee.. stakat nie oke lagi kowt..

ape lagi.. meh la ceraikan shoutmix ramai2...
sebelum awai tahun..

cara register senang ja

1. pergi REGISTER masukkan email dgan passwd
2. then verify kat email
3. terus bley login dan copy code

heee.. tak perlu tunggu lama :)
sementara stok masih ada...
ahaks..

UPDATED : TIDAK DIGUNAKAN LAGI
ADA IKLAN 

20 GigitaN:

kalu shout box ni sy leh bw.. kalu x xboleh la. kena block kat opis.. :)

akak pun pakai fibox..mudah dan warnanya sedap dipandang..

kalau tukar,chat yg lame2 pon ilang la eh?

thax for da info pok cik.. :)

nk pkai fibox gak..hehe tq info nie :D

gue baru je try2 thankx abg feroz for informasi

nurul : heee.. adeyy ofis pown dah pndai block :P

sis diana : yups easy and simple :P

fiza : kalu tkar ilang la. kalu tak tkar shoutmix tuh nnti dia block ja..

miss naddya : heee.. biase ja tuh blum kemaskini lagi katanya..

myr : heee welcome :P

shafazie : heee.. welcome :P

shera : next year..

mr. Pingu : bereh bro :P anytime

cam gempak je..? haha.. tp tak suka r guna shoutmix..

fattah : heee.. snang org nak tinggalkan tag or msg ape2..

camne kite nk buang shoutbox tu? buang cm tu ke ade gak step2 yg perlu kite ikut?

mimie : heee.. buang gitu je la kowt.. kita bkan sain ape2 kontrak :P

cayalah kita 1 geng btw kan abg feroz close account tak shoutmix tuh?mas just remove dari blog je.

Tembam terus tukar . paham tak betapa excited nye tembam . haha . Jgn bgtau org ok :)

okay , nak buat lah . kang tak pasai kena bayar pulak . terimakaseh for d info ya !

fathiah : heee...

maya : remove mcam tuh je kowt :)

tembam : hehehe oke2 tak kasi tau :P

hanis : heee... dia tak bley nak mintak byaran pown.. tak masukkan kad kredit or paypal :)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More