Blogwalking Cara Mudah ke 100 Blog

Blogwalking

alhamdulillah.... tamat sudah segmen blogwalking list
anjuran blog aku.. walaupun target hanya 50 blog..
tapi sambutan yang diterima melebihi 110 blog..

kat sini aku nak share sikit sebanyak cara mudah untuk blogwalking ke 100
blog dalam masa yang singkat..
caranya mudah sahaja..
1. masuk 1 blog dan tinggalkan msg di shoutmix macam biasa..
(agar shoutmix save nickname dan url)
2. klick je senarai yang aku sediakan di bawah shoutmix
1 klick boleh open terus 10 blog
list nie ada sampai 110 blog
so anda boleh blogwalking dengan hanya copy paste je ayat
tinggal jejak..

TAK PERCAYA ? MEH SNI TRY


10 Terawal
Blogger 11-20
Blogger 21-30
Blogger 31-40
Blogger 41-50
Blogger 51-60
Blogger 61-70 
Blogger 71-80
Blogger 81-90 
Blogger 91-100
Blogger 101-110
 
p/s... baca la sket sket entry kawan tuh..
kesian diaorg penat menaip :)


7 comments

Capid said...

macam mane letak satu link tapi boleh buka smpai 10 tab??

AbgferOz said...

capid : pakai bomoh siam :P heeee

Mia Liana said...

hehehhe... best2... esok nak pinjam bomoh sekejap...

AbgferOz said...

sis mia : hahaha.. silakan2 :P

The 5 Click said...

terkejut sy bang feroz..muahahahhaha..sekali 10 tab klua..sy dlm list blogger terawal ^^

MaYa MustWany said...

nape lak mas click,just 1 blog je?huhu

AbgferOz said...

click5 : heee.. tuh la :)

maya : ada block popup kot

Powered by Blogger.