Pemilihan Seorang Lelaki Antara Awek dan Isteri



kartun seksi
Awek Seksi

LELAKI NAK CARI AWEK ?

• Tak kisah laa dia freehair atau bertudung
• Pakai seksi dan ketat satu kelebihan
• Nak yang kulit putih jer , muka cantik tu paling dia nak
• Tak kisah dia perangai macamana pon. Notty lagi dia suka
• Boleh keluar rumah anytime , anywhere.
• Nak yang gedik sana , gedik sini. Boleh pegang-pegang, sedap-sedap.
• Ada DARA ke takde ke tu belakang cerita.
Kalau takde DARA , tu satu peluang baik punye !

kartun muslimah
Awek Muslimah

LELAKI NAK CARI ISTERI ?

• Nak yang ALIM dan menutup aurat tu WAJIB !
• Reti hormat orang tua
• Nak yang pandai dekat dapur. Reti masak-masak
• Tak kisah cantik ke tak janji sejuk je mata memandang
• Nak cari yang pandai jaga maruah ! Tak boleh ada lelaki lain sentuh
• Cari yang pandai jaga diri. Tak curang bila dia kerja
• Nak yang SUCI jer ! Ada DARA tu WAJIB !


heee... dah tau.. ?
apa keputusan anda wahai kaum hawa.. ?


8 comments

Cik Ketam Malas said...

Strongly agree with u!!!!! hahahaha.

IQ = Iez Qis said...

well, yang tak ada dara tolak tepi~

sape yang buatkan perempuan tak ada dara?

lelaki memang suka memilih yang terbaik tapi kesannya pada perempuan~~

just my opinion~, sebab kalau semua lelaki mencari yang terbaik, bila yang tercorot nak mendapat tempat di hati orang? kan?

Athirah ' s said...

terbaikk haha :)

so kaun hawa kena jaga diri , maruah .. jgn kerana syg sbelum nikah , semua nk dibagi :)

ejulz said...

mcm pelik je.. carik asing2 ke? awek lain bini lain.. bukan carik awek utk buat bini ke.. heHe

Zul Fattah said...

aku nk yg bertudung... cop..

AbgferOz said...

cik ketam : heee.. tau xpe :)

IQ : heee.. IQ btoi tu tpi kna pikir gak.. knapa harus jadi yang tercorot kalu boleh jadi yang terbaik ? kna pndai jaga diri sndiri..
anyway ini faktanya..

athirah : yupss.. itulah yg cuba sya sampai kan.. bile dah nikah nak kasi semua kasi lahh..

ejulz : tak semua org mcam ang.. orang skrang cari awek coz nak tayang2 ja.. yg seksi2 yg mantap2 kasi kwan2 jeles.. last2 kawen dngan anak pak imam gak :)

zul : heee.. yg bertudung tuh bley dididik agi lpas kwen :) yg penting pndai jaga maruah diri :) heee..

MaYa MustWany said...

(^_^)v thanks.nice entry..

Mia Liana said...

sebenarnya yang penting ... hati tu. jangan pandang luaran.

p/s: awek yang sopan-santun..

Powered by Blogger.