Partner Baru Nuffnang Asia Pacific Blog Award 2011



 
Ini List Partners lama yang diterima di email pada
Monday, October 31, 2011 7:04 PM
 
dan yang terbaru
dan ini list partner terbaru Nuffnang Asia Pacific Blog Awards 2011
heeee... tengok Tiger Beer merupakan Partners baru utk award ini...
banyak tuh partners untuk award ini :)
meriah sungguh award ini...

untuk melihat list partner boleh tengok disini...

Entry ini hanya sekadar untuk berkongsi dengan rakan-rakan blogger
yang maybe tak prasan akan kehadiran partners baru utk award ini...


4 comments

Fathiah Hamim said...

eh bukan dah lama ke tiger jadi partner?

AbgferOz said...

fathiah : baru ja tuh.. 30hb ari tuh check email tada lagi.. awal2 blan nie baru ada nampak..

fyna said...

takut ada yang tak perasan partner tue je kan...

AbgFeroZ said...

sis fyna : heee.. tuh yg buat entry nak berkongsi nie :)

Powered by Blogger.