CitCat Translate Untuk Kegunaan Pelajar



CitCat Translate

heee...hari nie aku nak share sedikit untuk
kegunaan pelajar-pelajar mahupun sesiapa sahaja yang berminat untuk
mengalih bahasa english, bahasa melayu, bahasa cina, mahupun indonesia

so kat sini ada 4 bahasa untuk di translate.. 
walaupun tak sehebat google translate.. 
tpi perkataan yang di translate oleh citcat translate
lebih mudah di fahami...

website ini di rekeman oleh pelajar politeknik
kepada aku untuk di kongsi kepada rakan-rakan..
so kepada sesiapa yang belum mencuba boleh
layari http://citcat.com

errr... kepada yang telah mencuba boleh
tinggalkan komen disini untuk berkongsi
sesuai or tidak untuk kegunaan pelajar...
almaklum lah saya bukan pelajar lagi :)

http://CitCat.CoM

p/s... adik saya juga menggunakan 
CitCat Translate ini..


4 comments

Nursyahira izzati Ngadimon said...

wahh ! maju lah !!

okay . eyraa akn sntiasaa support citcat tuh . thanks !

AbgferOz said...

syahira : heee... oke2.. try la kalu ok :)

MaYa MustWany said...

hiihih mas this year baru tahu web ni,tuh pun kawan2 share kat forum study.tapi jangan satu perenggan BM tranfer kat BI,nanti jadi ayat bulat2 tranfer.mas selalu guna utk bahasa cina.hahaha..

AbgferOz said...

maya : owhhh.. kalu nak translate smua skali mmg ta bley :) kire sikit2 lepas la.. hik hik hik..

Powered by Blogger.