Tutorial Online Visitor



 Tutorial Online Visitor

ada pelbagai jenis online visitor gadget yang terdapat
dalam dunia blogging nie.. tapi hari ni aku nak share 2 jenis
visitor online yang boleh korang letak dalam blog korang..

gadget visitor online yang pertama seperti diatas yang
digunakan dalam blog aku...
anda boleh dapat code visitor tuh disini...
atau yang kedua yang kedua ini.. anda boleh letak
kedudukan online visitor ini di kiri, kanan dan bawah..
bergantung kepada kesesuaian blog anda..

Cara nak letakkan code ini dalam blog senang ja..
1st. klik pada Design
2nd. klik pada Add Gadget
3rd. klik pada HTML/JavaScript
4rd. paste code visitor online anda disitu..
5th. Save

Selamat Mencuba...
Tutorial Visitor Online Blog



4 comments

Chegu said...

tq bro

AbgferOz said...

chegu : bereh2 :) np

Fathiah Hamim said...

serious dah lama cari. hehe mekaseh!

AbgferOz said...

fathiah : heee.. aikss.. ye ka ? heee.. sesame :P

Powered by Blogger.