Tuesday, October 11, 2011

Klip 3gp

8

18Sx

Awek Melayu 3gp, adik beradik terlampau 3gp, 
cikgu terlampau 3gp, awek melayu bertudung 3gp, budak sekolah 3gp, 
melayu 3gp, webcam 3gp, cikgu suraya 3gp, awek indon 3gp

asal semua yang berkaitan 3gp 
yang berkaitan dengan rakaman video
melalui handphone dah jadi benda LUCAH...
kalu diikut perkataan melayu itu sendiri
dah jadi perkataan lucah di google..
kalu tak percaya boleh search digoogle
check di web dan image dan anda
akan dapat jawapan yang anda cari...

kepada mereka-mereka yang bercinta pastikan
anda tidak risiko kan diri anda dengan
merakam aksi2 skandal anda dan menyesal
kemudian hari apabila video peribadi tersebar
di internet selepas hubungan anda dan si dia TAMAT

JANGAN Belajar dari KESILAPAN sebaliknya
belajar dari PERSEKITARAN.

(   contoh dah banyak tidak perlu 
kita menjadi contoh yang sama...  )


yang baik kita contohi,
yang jahat kita jauhi.

Preview Klip 3gp

Our upcoming movie starring MimiFLY One Nation Emcee, 
Zahiril Adzim, Fikhree Bakar, Sabhi Saddi, Amanda Misbun, 
Tasha Shilla and Sara Ali. 

Coming to you this 13th of October.

p/s... nyesal kemudian hari tiada gunanya...

8 GigitaN:

nasi dah jadi buburrr.....hehehehe

stellaizz : heee.. tuh la.. yg dah jadi bubur takpe la.. yang masih nasi tuh.. beringat2 la :)

video 3p semua rekod guna enset je...

btw, tak sabar nak tgk filem 3gp yg coming soon tu.. nak tgk mimie one jd psico.. erkk [=="]

ahmad : tuh la.. hbis smua di salahguna :P

cik fyza : hahaha.. ntohh.. mcam mlas la plak nak tgok filem nie :)

iwanski : heee... gitu la gamaknya :P

best ke cer ni? seram je tengok trailer...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More