Sunday, October 23, 2011

Hentian Puduraya Berwajah Baru

8

 Hentian Puduraya Wajah Baru
 Parking yang dah Smart
 Cantik tak platform dia ?
 wajah baru tempat menunggu hentian puduraya
Hentian Puduraya dah berubah wajah :)

p/s... hentian puduraya dah selesa untuk menunggu
bas dan rakan2 yang bakal tiba :)

8 GigitaN:

memang terbaek PUDU sekarang. nak balik kg pun dah selesa sekarang..^_^

hmpir same ngn TBS kat BTS tu..lawo!!

tapi ada pergi tengok kat tandasnya tak? dah la kena bayar, ok boleh terima lagi.tapi servis?dah la dinding tandas berdaki, paip pulak ada yang tertanggal kepalanya.macam cantik luar tapi buruk kat dalam pulak.

pudu sentral,,,dah tukar nama dah,,hahah,,,tak pernah pergi lagi,,,lebih kurang kl sentral je kan,,

syieda : heee.. lawa kan da bley buat tempat datink lagi hahaha :P

shack : heee.. mmg tpi tak bley nak tngkap gmbar.. pak guard dia soal byk plak :P

zeeqa : heee.. yang tuh tak tngok.. kalu tengok dah tngkap gmbar dah.. hik hik :)

yen : ya ya .. heee.. tukar nama dah ekk :) hihihi tak prasan :P

untungla da berubah,,,haha,,kalau x,,alahai,,pikir byk kali nk naik bas kt sne

dah berkurun rasanya tak gi pudu naik bas.

cantik.ada rasa bangga sikit perubahan kemajuan Malaysia.

dulu masa kecik takut ngan tempat pudu ni..tempat menakutkan..kih3

isz : heee.. skrang dah ada pondok polis dah dlam tuh :) slamat2

maya : heee.. skrng dah smart :) mcam kl sentral la plak hahaha..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More