Sunday, September 18, 2011

Gambar SENYAP - Social Enforcement For National Youth Awareness Program

17

 blogger2 pemes sibuk dengar ceramah... heeee O.o"
 Bro Framestone yang pemes bersama zaCk entry
 blogger pemes makan penuh pinggan heee... makan free beb...
kusyuk menjamah tak prasan gambar ditangkap 
sis mialiana tgah sibuk nak tangkap gmbar
 De Zul perli ferOz letak pinggan beso iSk iSk iSk..
 muke tahan nak pi tOilet O.o"
 dating dengan blogger pemes Mamat
lepak di mall depan pwtc dengan blogger2 cUte O.o

p/s.... entry gambar jew.. letih nak cerita2 :)
hik hik hik..
SENYAP BEST...
nantikan SENYAP 2.0

17 GigitaN:

best2....nak komen pun xlarat..penat..haha

Perkh!! giler ketara kontra si baju kuning tu.. hahha..

Apa2 pon layanan istimewa pihak penganjur patut dpt double thumbs up.. Mknn sedap2.. 5 class.. hahha..

oooo... abis event kuar dating dengan diorang ya.... eceh...

p/s: saja nak dengki akak ya... byk2 gambar pesal gambar tu yg di letak? candid plak tu... jatuh saham ni...

amboi...ni p dgr talk ke p makan ni...huhu
ruginye tak p...tp mmg tak dapat nk join la event tu...next time ade event lg roger ye hikhik....

mamat : hahaha.. tau xpe :P

yusenze : heee.. samseng kg pisang tuh :)

sis mia : ahhahaa.. mesti la.. gmbar terbaek mingguan hik hik hik..

cik panadol : heee.. event makan.. smpai sluar jeans ketat hahaha.. sott ja..

This is an excellent psot. I liked it with my heart. Such kind of posts are providing valuable information and also boosting us to make such kind of posts. Its really very great post.

gambar i takdak ka?lalalalalala :P

wah,terkilan tak pat join SENYAP,uhuhk2,skodeng gmbr korunk je la jawabnya,..

gile melampau besar pinggan,mentang2 free,melahap ye korunk *jeles2*

meaw : heee.. takda la... tak lepak togede mane nak ada...

bella : tuh la.. rugi2.. isk isk.. diaorg perli feroz letak pinggan beso kat depan.. saboe jela..

alaaaa tetibe jeles isk isk
takpe la nt nak join senyap 2.0 lak la bole? huhu

nazirah : hehehe sengal.. tak bley :P da majok nak ajak.. hahaha

Izzudin : hahaha.. tau xpe wkakaka.. ahaks..

kaio : heee.. thanks..

Bro : heee.. ada bro tuh yg besh tuh :P

sob....sob....nak g tapi jauh...

baru sedar masa event SENYAP tuh gamabr saya sangat sikit ada 2 jer huhuh sadis .. nampak sangat tak femes hahahahaha

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More