Gambar Pelik Dan Kelakar



 bila bola mengatasi semuanya...
 ikon kitar semula ?
 arkitek mane la yang terlampau kretif nie :)~
 heee.. blum brani agi nak try.. hik hik
 heee... siapa la yang sponser zip tuh ?
 kereta 3D yang bakal keluar di pasaran
 opsss... no komen :( 
heee.. tak dpat dipisahkan...

p/s... jangan marah wOooOoo....
gmbar2 ini dipetik dari google

heee... gambar menarik kat negara kita mane nak rompak ?


8 comments

Si BuDaK KaChAk said...

styylooo...

saje BW sni...

:)

AbgferOz said...

budak kachak : hee.. thx :)

Zul Fattah said...

cool.. haha.. yg bola tu terbaik r.

AbgferOz said...

zul : heee... terbaekk.. agak2 bola ke kereta tuh lagi mahal ?

c genk bah ne said...

hahaha..pelik sungguh..
tapi yg gmbar lidah ti ngilu pula tgk..


MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA


1 ORANG TUA BIAR TERUS BEKERJA,ORANG MUDA BIAR TERUS MENGANGGUR

2.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

3.GAMBAR GIRLFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL

Raihanah said...

ohh, ni la blog Jiwa Rosak yg kawan sy bgtau tu. haha. dia banyak komen takpe, bagi sy blog ni best. siap ade domain sendiri broo !

Izzuddin Fauzi said...

Rosak.... Rosak...

AbgferOz said...

c genk : dia zip time nak mkan ja :) time biasa dia buka.. hahaha..

raihanah : heee.. sape la kwan kamu tuh ekk.. thee.. biase2 jaa.. thanks :)

zuddin : hahaha kau lagi rosak dari aku hahahaa..

Powered by Blogger.