Wednesday, September 28, 2011

Gambar Pelik Dan Kelakar

8

 bila bola mengatasi semuanya...
 ikon kitar semula ?
 arkitek mane la yang terlampau kretif nie :)~
 heee.. blum brani agi nak try.. hik hik
 heee... siapa la yang sponser zip tuh ?
 kereta 3D yang bakal keluar di pasaran
 opsss... no komen :( 
heee.. tak dpat dipisahkan...

p/s... jangan marah wOooOoo....
gmbar2 ini dipetik dari google

heee... gambar menarik kat negara kita mane nak rompak ?

8 GigitaN:

cool.. haha.. yg bola tu terbaik r.

zul : heee... terbaekk.. agak2 bola ke kereta tuh lagi mahal ?

ohh, ni la blog Jiwa Rosak yg kawan sy bgtau tu. haha. dia banyak komen takpe, bagi sy blog ni best. siap ade domain sendiri broo !

c genk : dia zip time nak mkan ja :) time biasa dia buka.. hahaha..

raihanah : heee.. sape la kwan kamu tuh ekk.. thee.. biase2 jaa.. thanks :)

zuddin : hahaha kau lagi rosak dari aku hahahaa..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More