Header Ads

Dapatkan Status FaCebOok via Blogger



cuba tengOk gambar di atas
logo blOgger dan via blOgger di faCebOok

kepada mereka-mereka yang berminat
untuk promote kan diri mereka sebagai blogger di faCeboOk
dan untuk berkenalan dengan blOgger2 lain
bOleh cuba aplikasi ini..

caranya senang sahaja.. anda cuma perlu login fb
dan masuk di url ini

kemudian klick ALLOW

anda juga boleh letakkan smiley dan maCam2 symbOl
di status anda seperti yg telah disediakan di situ..

Aplikasi Ini baru sahaja di buat malam Semalam..
so Selamat Mencuba :)~

sudi sudi la add sya di faCebOok k : AbgferOz@yahOo.coM
p/s...  kalu tak beSh jaNgan kaSi tau k :)~
hik hik hik

9 comments

Cik Arda :D said...

best2 !! arda da wat :)

thx abg feroz :)

Nil said...

menari..huhu

AbgferOz said...

Cik Arda : heee.. sesame :P

nil : menari ? garu2 pale sat..

Paris Hilton (M) said...

relevan ker? nk try lah~~

AbgferOz said...

paris hilton : tak kOwt :) saje2 ja.. nak ceriakan status anda :)

Zul Fattah said...

macam best je.. aku nk try r.. tima kasih utk info ni.. haha..

AbgFeroZ said...

zul : heee.. bereh2.. mmg special kasi blogger nie :P

Azhafizah[フィザ] said...

cool lah..maceh Abgferoz..nanti fiza add ye..heee

fyna said...

terbaek...

Powered by Blogger.