Saturday, September 17, 2011

Dapatkan Status FaCebOok via Blogger

9

cuba tengOk gambar di atas
logo blOgger dan via blOgger di faCebOok

kepada mereka-mereka yang berminat
untuk promote kan diri mereka sebagai blogger di faCeboOk
dan untuk berkenalan dengan blOgger2 lain
bOleh cuba aplikasi ini..

caranya senang sahaja.. anda cuma perlu login fb
dan masuk di url ini

kemudian klick ALLOW

anda juga boleh letakkan smiley dan maCam2 symbOl
di status anda seperti yg telah disediakan di situ..

Aplikasi Ini baru sahaja di buat malam Semalam..
so Selamat Mencuba :)~

sudi sudi la add sya di faCebOok k : AbgferOz@yahOo.coM
p/s...  kalu tak beSh jaNgan kaSi tau k :)~
hik hik hik

9 GigitaN:

best2 !! arda da wat :)

thx abg feroz :)

Cik Arda : heee.. sesame :P

nil : menari ? garu2 pale sat..

paris hilton : tak kOwt :) saje2 ja.. nak ceriakan status anda :)

macam best je.. aku nk try r.. tima kasih utk info ni.. haha..

zul : heee.. bereh2.. mmg special kasi blogger nie :P

cool lah..maceh Abgferoz..nanti fiza add ye..heee

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More