Sunday, September 4, 2011

Beraya di Hutan Lipur Bukit Ayer Perlis

8

 Selamat Datang ke Hutan Lupur Bukit Ayer, Perlis
 chumel tak ?
 mak dngan adik pown nak posing gak :P
 permandangan di hutan lipur bukit ayer
 emak jadi model sampingan di hutan lipur
alaaa.. cumel nye dak nie... hak hak hak

aku ingat kat johor ja ada batu pahat..
rupa rupanya kat perlis pown ada batu pahat
heee.. selamat tinggal arnab..
selamat tinggal awek2 perlis...
kl here i cOme..

alhamdulillah slamat sampai kl malam tadi :)
jalan sesak smpai tol sg buloh ...
isk isk isk...
letih sehh naik leper bontot ni duk keta
dari perlis ke perak then rest 2 jam sambung balek ke kL
tulunnn.. bontot da leper... hak hak hak

8 GigitaN:

wah bestnye.lain kali beraye kat klantan pulak.sini pun byk hutan lipur ;)

mai kangaq awat tak wat entry dulu...kalau tak leh bagi no kontek....seminggu sebelom raya da ada sini....malam nie baru nak balik kl...bukit ayaq tak best sangat kalau musim tak ujan....

Lieyda : alaa.. tada org nak teman date :P

abgteror : heee.. dah post kat faCebook lorhh.. kat blog tada idea nak post :P takpe2 dah blik kl nie :)

cik baju kurung : heee.. besh2.. awek2 siam pown ada situ :P

ABg feroz kg kat perlis ke? hhaha..
kawe study perlis, tapi x pergi lagi situ.. haha

KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)

zul fattah : abg sya dok sana kje.. pi beraya kat umah dia.. kg kat perak :) ble pi stu ? stdy kat mane ?

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More