Header Ads

Sesak di Kampung Baru sehingga depan Tabung Haji



teNgOk gOogle map sebelum pergi
jalan sesak mula dari kg baru
tiket tgv cinemas yang aku dari dapat dari pejabat nuffnang

semalam pergi ke pejabat nuffnang di heritage house 
dpan sket dari chowkitt road untuk ambik tiket free 
sempena birthday ku yang ke 12...
gerak dalam kul 4 sampai sana dalam kul 4.40 gitu..

agak fening juga lah nak cari heritage house ni
naseb baik bertanya orang so takda la susah sngat...
malu bertanya sesat jalan kan kan kan...
heee... siap kna tekan loceng agi pejabat dia..
bile tekan ja ada amoi cute buka pintu..
ingat nak ngorat tpi teringat bulan puasa
so terus tak jadi.. hik hik..
bila ada kat pejabat tuh pandang2 la sekeliling
skodeng2 mane2 yang patot.. tetiba terperasan blogger
pemes memes
ni ada dalam pejabat.. sapa lagi kalu
tak si cik epal with her dad maybe.. kOwt..

jelink2 gitu ja tak bertegur sapa pown..
al maklum la sya tak pemes.. krang tegur2 buat malu jew
kalu dia tak blas
.. heee... i malu la u... hak hak hak
lepas dpat tiket terus keluar dari pejabat tuh..

on da way nak balik lalu kat belakang Hospital Besar
Kuala Lumpur ikut jalan Kg. Baru takdan nak kluar jalan besar
dah sangkut jalan sesak sampai la depan tabung haji...
ada la dekat sejam lebih sangkut...dengan hujan lebat + kilat lagi
eeeeeeiiiii takut i tau... heeeee

dalam hati sempat tak aku ni sampai rumah...
silap2 berbuka dalam keta gak ni krang..
berbuka dalam kereta takpa lagi.. ni krang
ada juga yang berbuka dengan air hujan ni krang...
hik hik hik... betoi2 kesian nie....

alhamdulillah sempat gak ngelak dari sesak dan
sampai rumah dalam kul 6.40ptg....

p/s... kepada yang sambut birthday jangan lupa tengok email
kowt kowt anda dapat 4 tiket percuma dari TGV birthday suprise
under nuffnang...
Thanks TGV Cinemas for da 6 ticket

16 comments

cucu umie said...

wah..tiket wayang free tu..ayie tak pernah lg dpt..hehe

chico said...

abg feroz mintak 1 teket..

♥e'in♥ said...

bestnye dpt tiket free dr nuffnang.. jeles taw!

el said...

bak semua..kahkahkahh
nak jugak..awat x sapa cik epal tu
dian friendly
kalo x sure trafik mencanak hehehehe

cik Dil said...

untunglahhh

AbgFeroZ said...

cucu : nnti dpat la tgu birthday :)

chico : heee.. ta bley

e'in : heee jom jom kita date :P

el : heee... malas la.. dia mcam tak pndang ja so kitaorg tak tgur la.. ambik tiket trus blah :)

AbgFeroZ said...

cik dil : hee.. nnti turn anda pula :)

meaw said...

awokkkkkkkkkkk!happy bufday :D

AbgFeroZ said...

meaw : heee.. yo.. mekaceh yeah :)~

Firdaus Adim said...

penat sapa yang memandu keta masa tu.. almaklumlah KL.. selamat hari lahir bro.. besor dah tu jangan noti22

AbgferOz said...

firdaus adim : heee.. kau yg memandu aku tukang maki sape yg buat jem je smlam hahaha... sowi geng nyusahkan ja :)~

Firdaus Adim said...

tak susah pun sesekali best jugak.. kita maki org..

Umie Artoqiemie said...

nak tiket 1 :P

SiS NaD said...

Salam Abg Feroz...

Lagi 3 tiket tu untuk siapa? Blogger bertuah ke? Huhu!~

akubiomed said...

Tanniah dapat tiket menonton wayang TGV dari Nuff. Saya dapat pada bulan April lalu. Tak salah yang dapat tiket ini mempunyai status Nuffnang Glitterati sahaja.

Boleh menonton filem Hantu Bonceng nanti :-)

AbgFeroZ said...

firdaus : heee... syhhh blan2 pose tak baek maki2 hahaha...

umie : heee.. ta ckup nie..

sis nad : yups yg rajin singgah and borak dngan feroz :)

akubiomed : mekaceh :) yupss.. glitteri shaja :)

Powered by Blogger.