Wednesday, August 31, 2011

Raya PertaMa Merantau Dari Kuala Perlis ke Semanggol Perak

5



permandangan tepi pantai kuala perlis 
Permandangan sawah padi terbentang luas

fuhh... pejam celik pejam celik dah masuk syawal..
tak sangka bulan ramdhan begitu cepat berlalu meninggalkan kita
yang masih terCari2 maksud ramadhan...

hari raya pertama solat aidilfitri di UPP Kuala Perlis rumah abg..
 lepas solat ada la ceramah sket..
lepas ceramah raya plak kat rumah SI kat UPP tuh... sedap gak nasi impit dia..
hik hik hik.. lepas makan terus bertolak ke perak
kat kampung emak.. betui2 depan laketown bukit merah..
yeyyy.. balik kampung balik kampung...
lepas beraya dengan saudara mara blah emak pi plak kg ayah dekat ja dlam
10 minit dari bukit merah laketown.. kat semanggol daerah kerian..
dekat kan ? heee... O.o"

penuh gak pewut.. baru ja 2 umah dah nak terbongkang.. hik hik..
time ramadhan tuh perut dah mengecit kowt ? hihihi
yeyy.. makk adik dah kurus la :)~

then rehat sat pastu sambung pi gulink2 kat umah sdara plak smpai
tak sempat2 la nak update blog dngan faCeboOk.
hik hik hik..
hari nie free sket.. tpi lepas nie nak ke perlis plak..
duk perlis smpai raya 4 kowt.. then balek perak balik
then trus ke kL..
kesian kawan2 yang tak balik raya.. heee..
sorry geng.. nnti aku blanje air ribena ekk mai la umah :P
hihihihih...

kepada semua blogger.. saya ucapkan
SELAMAT HARI RAYA
AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN
maafkan daku sekiranya ada tersilap dalam
pertuturan, penulisan, pemikiran...
maafkan la ekkk... :)~

5 GigitaN:

mai perlis jemput ke rumah saya lah yea..hehee=.=

famili khutbah la silap.. Satu lg tl0ng jgan spam byk sngat nanti kna banned plak...

C0klat dapat duet raye rm100 tak ? Heee...

famili : heee.. khutbah la :P jgan lo spam byk sngat.. satu suda :)

coklat : dpat duet rAye byk tak ? hihihi

slmt ari rye..mlsnye rse nk blik perlis..huhuuhhu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More